SEGRE

TENIS COPA DAVIS

Bautista, baixa a l'equip espanyol amb Argentina

Per la defunció del seu pare

L’argentí Diego Schwartzman, al duel contra l’alemany Struff.

L’argentí Diego Schwartzman, al duel contra l’alemany Struff.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Argentina, que ha passat com a millor segon del Grup C per percentatge, serà avui el rival d’Espanya als quarts de final de les Finals de la Copa Davis que es disputen a la Caja Mágica de Madrid, un duel que tindrà la baixa d’última hora de Roberto Bautista. El castellonenc va haver d’abandonar ahir mateix la concentració per un problema familiar, si bé a la tarda es va confirmar el traspàs del seu pare.

“Ha estat una notícia molt dura. Tot l’equip estem amb ell i li donem els màxims ànims possibles”, va dir el capità de l’equip, Sergi Bruguera, que haurà d’elegir entre Feliciano López i Pablo Andujar. Els altres tres aparellaments de quarts seran Canadà-Austràlia, Sèrbia-Rússia i Alemanya -Gran Bretanya.

D’altra banda, l’organització ha reaccionat a les queixes pels horaris de la competició a la Caja Mágica i ha decidit avançar mitja hora els partits d’avui i demà.

Alguns duels, com el doble entre Espanya i Rússia, va acabar prop de les dos de la matinada, i el Canadà, després d’aconseguir la classificació, va decidir retirar-se i donar els punts als nord-americans.

tracking