SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Molo: "Estar 10 partits sense perdre no és el normal"

Afirma que el Barça B “és un equipàs” i que no acusaran la baixa de Riqui Puig

Molo, durant el partit de diumenge passat a Llagostera.

Molo, durant el partit de diumenge passat a Llagostera.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Lleida, Molo, va afirmar ahir que la derrota de diumenge passat a Llagostera “ja està oblidada” i que afronta el matx de demà contra el Barcelona B (19.30) “amb moltes ganes de tornar a guanyar i sumar els tres punts”. Per a aquest partit no podrà comptar amb Enric Bernat ni Álex Felip. Molo creu que l’equip va jugar bé a Llagostera, “però la reflexió que traiem és que quan fas les coses bé s’ha de guanyar. Els petits detalls es paguen cars, ja que poden marcar un partit”, va afegir. També va reiterar que s’ha de valorar al que està fent l’equip: “Aquesta derrota ens ensenya que estar deu partits sense perdre no és el que és normal. Quan es perd s’ha de donar més valor al que has fet”, va defensar.

Va elogiar el rival de demà: “Tenen jugadors talentosos que acabaran en categories superiors. De cara a l’afició és un rival atractiu, però els tres punts valen igual si els guanyes amb el Barcelona B que amb l’Oriola” i va restar importància a la baixa per sanció de Riqui Puig. “És un jugador que marca diferències, però si no hi és, sortirà un altre jugador que ho farà igual de bé. Tenen una plantilla molt completa i amb molts jugadors de gran nivell”.

El partit de Copa del Rei entre el Lleida i l’Espanyol es jugarà el 19 de desembre en horari pendent de definir

Després de la polèmica a Llagostera pel penal que va fallar Eder i que volia llançar Raúl, va explicar que “jo decideixo qui tira els penals, de la mateixa manera que jo decideixo l’onze i ningú protesta. No hi ha cap problema, entenc que tots volen marcar, però ho decideixo jo”, va insistir. D’altra banda, la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) va anunciar ahir que el partit de la Copa del Rei entre el Lleida i l’Espanyol es jugarà el 19 de desembre, pendent de confirmar l’hora. I l’Andorra-Lleida de Lliga, serà l’1 de desembre a les 12.00.

tracking