SEGRE

MOTOCICLISME CAMPUS

Quatre lleidatans, al campus dels Màrquez

S’entrenaran amb els dos germans a Rufea del 27 al 30 de novembre

L’octacampió de MotoGP va ser ahir a la inauguració dels monos de competició Repsol.

L’octacampió de MotoGP va ser ahir a la inauguració dels monos de competició Repsol.REPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc i Àlex Márquez ja han escollit la vintena de pilots que del 27 al 30 de novembre prendran part al seu campus, a la llista del qual figuren fins a quatre lleidatans. Aina Arfelis, d’Almacelles; Biel Piera, de Bellpuig; Nil Pallarès, de Bellver de Cerdanya; i Xavier Camps, d’Alpicat, rebran classes magistrals dels vigents campions del món de velocitat a l’Allianz Junior Motor Camp, que recala per cinquè any consecutiu al circuit de Rufea.

Els setze nens i tres nenes que figuren en la relació procedeixen de diferents localitats espanyoles, així com d’Holanda, el Regne Unit i Alemanya. Marc i Àlex han estat els encarregats d’elegir els dinou finalistes d’entre les 150 candidatures rebudes a la pàgina web d’Allianz Seguros.

Aina Arfelis (Almacelles), Biel Piera (Bellpuig), Nil Pallarès (Bellver) i Xavier Camps (Alpicat)

“Cada any em resulta més difícil escollir els participants de l’Allianz Junior Motor Camp; alguns tenen un nivell molt alt i no és fàcil quedar-se només amb vint. Estic segur que la cinquena edició d’aquest campus estarà plena de diversió, aprenentatge i molt bons moments”, va afirmar Marc. Els aspirants havien d’enviar un vídeo en el qual mostressin les seues habilitats a sobre de la moto i la seua motivació per anar al campus.

Marc: “L’Àlex s’ha guanyat l’Honda per mèrit propi”

Marc Márquez va parlar ahir sobre l’arribada per “mèrits propis” del seu germà i nou company d’Honda i sobre el fet que els tests de València han estat molt positius per provar l’Honda del 2020. “L’any que ve tindré un company d’equip que és el campió del Món de Moto2, però és especial, és el meu germà, però s’ho ha guanyat per mèrit propi”, va recalcar el lleidatà a la inauguració de l’exposició de monos de competició dels pilots Repsol. Àlex va provar l’Honda als tests de València i Marc va parlar sobre les primeres sensacions del seu germà petit: «De moment ha començat a poc a poc, ha d’anar treballant, lògicament és una categoria difícil. El primer que em va dir va ser: “No em vas avisar de com treballo els frens de carboni”. Va sortir i a la setena volta va tenir el primer ensurt, que és molt típic quan véns de Moto2. A mi també em va passar, però en un test privat a Malàisia en què la premsa no se’n va assabentar, però vaig caure. Ajudar l’Àlex? Jo ja en tinc prou amb el que tinc”, va assenyalar l’octacampió mundial, que va tancar el tema sobre l’elecció d’Honda. “No he posat mai cap pantalla per separar boxs i mai he vetat ni he forçat Honda per tenir un company d’equip, això és cosa de la marca. En aquest cas, era el meu germà, però no pots tancar ni obrir cap porta, al final si s’ho guanya per mèrits propis s’ha de respectar.”

tracking