FUTBOL

El Lleida no passa de l’empat davant del Barça B (1-1)

S’avança amb un gol de Llibert, al què ha respost el filial blaugrana sis minuts després i Molo i Trilles són expulsats

El Lleida no passa de l'empat davant del Barça B (1-1)

El Lleida no passa de l'empat davant del Barça B (1-1)JORDI ECHEVARRIA

El Lleida ha salvat un punt davant del Barcelona B (1-1) en un partit en el que ha acabat amb deu jugadors per l’expulsió de Trilles i en el qual Molo també ha vist una targeta vermella directa, en la que és la seua primera expulsió com a entrenador.

El partit ha començat amb el domini del Barça B, que ha tingut la possessió, encara que sense arribada, davant d’un Lleida que no aconseguia passar del mig camp i que perdia la pilota amb molta facilitat. Encara així, Liberto, aprofitant un error de la defensa blaugrana i en una gran acció individual, ha marcat l’1-0 en el minut 38. Però el Lleida no ha pogut arribar al descans amb avantatge, ja que Hiroki Abe ha marcat l’empat en l’última jugada de la primera part (1-1, 44).

La segona part ha començat amb l’expulsió de Molo, que ha sortit de la seua àrea tècnica per recriminar amb vehemència Liberto. El jugador del Lleida ha llançat la pilota fora en veure un rival blaugrana a terra, la qual cosa ha provocat la ira del tècnic.

En aquest període les millors ocasions han estat del Barcelona B, mentre que el Lleida s’ha quedat amb deu jugadors en el minut 76, en veure Trilles una roja directa. Amb un home menys, el Lleida ha defensat el punt com ha pogut i el Barça ha tingut la seua millor ocasió en un rematada al travesser d’Ilaix Moriba en el minut 80.