SEGRE

POLIESPORTIU ACTIVITATS

Jornada d'esport femení a Lleida

El 13 de desembre, organitzat per #EllasSonDeAquí

La presentació va tenir lloc ahir a Educació.

La presentació va tenir lloc ahir a Educació.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ara, aquesta jornada també tindrà caràcter anual i després de Lleida tindrà una seu itinerant a tot Espanya. Comunicació, dona i esport s’estructurarà en un diàleg de vida i tres taules redones en què participaran esportistes com la ciclista participant en tres Jocs Olímpics, Dori Ruano; les lleidatanes Eva Ledesma (triatleta) i Anna Fillat (professional de l’activitat física i l’esport) i jugadores de l’Inef Lleida Rugby. La resta de participants en aquesta jornada seran periodistes com Olga Viza, Paloma del Río (TVE), Marga Lluc (RNE-Barcelona), Cristina Gallo (Ràdio del Principat d’Astúries) i Artur Peguera (TV3), així com els professionals de mitjans locals José Carlos Monge (SEGRE), Eva Cortijo (Lleida TV) i Albert Escuer (La Mañana).

Entre els temes que s’hi abordaran, es debatrà sobre per què es parla d’esport femení quan es tracta simplement d’esport o la relació directa entre visibilitat als mitjans i les opcions d’aconseguir finançament mitjançant els patrocinis.

Esportistes i periodistes analitzaran l’entorn de l’esport femení i la seua visibilitat als mitjans

Aquesta primera jornada Comunicació, dona i esport compta amb la col·laboració de la Paeria, el Col·legi de Periodistes de Catalunya a la demarcació de Lleida, l’Associació Esport Femení Lleida, l’Associació per l’Esport Femení i el concessionari Naymotor de Toyota.

tracking