SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“Si continuem així guanyarem molts partits”

Jorge Serna celebra que “l’equip ha canviat la cara” || Només va lamentar la falta d’encert

Shaquille Cleare salta per una pilota amb Faye.

Shaquille Cleare salta per una pilota amb Faye.POL PUERTAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jorge Serna es va mostrar molt satisfet del joc de l’equip, malgrat la derrota amb un dels equips capdavanters de la Lliga.

“Estic molt satisfet de l’equip. Buscàvem una resposta, buscàvem canviar la imatge de Granada i de Valladolid i l’equip ha canviat la cara”, va explicar el tècnic. Va afegir que “tot el partit hem estat bé i amb una actitud i una intensitat de deu. Estic orgullós de l’equip perquè calia aixecar el cap i si seguim així segur que guanyarem molts partits”, va valorar.

Sí que va lamentar la manca d’encert i el fet de no haver sabut llegir l’encontre en alguns moments.

“Ha estat un partit travat pel que fa a puntuació, a nosaltres ens costava molt anotar i en algun moment els hem permès a ells cistelles fàcils. Però insisteixo que estic molt content amb l’actitud dels jugadors. Amb una mica més d’encert podíem haver cantat victòria”, va afegir.

“L’actitud de l’equip ens ha permès arribar al descans empatats. Al tercer quart hem sortit una mica espessos i ells ens han agafat una petita diferència que ens ha fet anar a remolc en tot moment. Hem perdut alguna pilota en moments clau i Shaq ens ha mantingut al partit”. Serna va explicar que “ens han faltat alguns detalls davant d’un equip com el seu, que no comet errors”.

D’altra banda, Serna va negar que l’equip es veiés angoixat i va restar importància a la classificació.

“Ara no mirem on som. Si ho féssim avui –per ahir– hauríem tirat el partit pensant ja en el següent. Però ja s’ha vist que no tirem res i que hem lluitat el partit fins al final”.

tracking