HOQUEI PATINS COMPETICIÓ

El Vila-sana entrepussa

Perd a casa del Girona en un disputat duel i encadena dos jornades sense guanyar || Flores va donar esperances de puntuar, però les locals van sentenciar

El Vila-sana no va poder puntuar a la pista del Girona.

El Vila-sana no va aconseguir puntuar ahir en la visita a la pista del Girona, on va caure per un ajustat 3-1 en un disputat partit que es va decidir per petits detalls. Les lleidatanes van encadenar la segona jornada sense conèixer la victòria, cosa que els impedeix connectar amb la zona alta de la classificació. El Girona es va avançar aviat al marcador, amb una diana de Cañadó als 4 minuts de joc, i el Vila-sana va haver de jugar a remolc des d’aleshores. Les del Pla van intentar superar una vegada i una altra la compacta defensa de les gironines, molt fiables a casa, però abans del descans el marcador no es va moure (1-0).Al segon temps, el Vila-sana va encaixar un segon cop, el 2-0 de Laura Vall (29’). El Vila-sana va retallar diferències a 4 minuts del final amb un gol de Flores, però poc després el Girona va sentenciar el duel. Victòria Porta va veure la blava i en la falta directa posterior Vall va ser l’encarregada de marcar el 3-1. Les lleidatanes van intentar reaccionar de nou, però ja era massa tard per puntuar.

mataró

El Lleida.net Alpicat va cedir el liderat del grup nord de l’OK Lliga Plata al caure golejat a la pista del Mataró. Els lleidatans van tenir opcions fins ben entrada la segona meitat, però al final van acabar enfonsant-se davant d’un rival que no va dubtar a aprofitar l’oportunitat. El segon gol i el tercer, que va arribar després d’un penal, van ser determinants perquè l’Alpicat es quedés sense opcions. Tanmateix, el marcador va ser massa voluminós per a la imatge lleidatana.