L'Alcarràs pren oxigen amb una remuntada a Castelldefels

Doblet de Cendrós davant del Vista Alegre

Una acció del partit entre l’Alcarràs i el Vista Alegre.

Una acció del partit entre l’Alcarràs i el Vista Alegre.ÁREA 11

L’Alcarràs va agafar oxigen a Castelldefels al protagonitzar una gran remuntada al segon temps. Els de Josep Maria Espasa van saber sobreposar-se a totes les adversitats i van sumar tres punts que van acabar amb una mala dinàmica de cinc derrotes seguides. Cendrós, amb un doblet, va liderar el triomf. No ho tenia gens fàcil el conjunt del Baix Segrià, que arribava a Can Vinader en el pitjor moment de la temporada i s’enfrontava a un rival que vivia just el contrari després de sumar dos victòries seguides. Molt aviat, els locals van obtenir el premi esperat amb l’1-0. Es complia el minut 18 quan una centrada va acabar amb una precisa rematada d’Iván Peralta. No es va ensorrar l’Alcarràs, que va disposar d’una bona ocasió per mitjà de Pasanau, però el jugador no va saber definir davant la porteria local. L’equip d’Espasa va fer un pas endavant a la represa i es va mostrar molt més ambiciós. Així, va arribar el gol de l’empat en un clar penal que Cendrós no va fallar. Sense temps per reaccionar, els locals van encaixar el segon quatre minuts més tard en un moment molt dolç de l’Alcarràs. Era el minut 69 i una pilota robada al centre del camp va acabar amb una passada a l’espai a Cendrós que va saber culminar després d’esquivar el porter. El treball ja estava fet i la remuntada era ja una realitat. Però a partir de llavors, el Vista Alegre va estirar línies a la recerca de l’empat i va pressionar un Alcarràs molt sòlid en defensa i que amb prou feines va donar facilitats. Al final, premi merescut per a un Alcarràs en alça.