ELS DETALLS

El Lleida només empata amb el Barça B

El Lleida només empata amb el Barça B, amb la qual cosa deixa escapar l’oportunitat de tornar a dormir líder || Molo va ser expulsat i va acabar amb 10 per una roja Trilles

Lectura del manifest contra la violència masclista.

Lectura del manifest contra la violència masclista.JORDI ECHEVARRIA

El Lleida va poder salvar ahir un punt a l’empatar 1-1 davant del Barcelona B, en un partit en el qual va afrontar amb deu jugadors l’últim quart d’hora i en el qual el filial blaugrana va tenir la possessió i el control de la pilota. El Lleida va tornar a puntuar després de la derrota a Llagostera de la jornada anterior, però al sumar només un punt, que el manté provisionalment segon, va deixar escapar l’oportunitat de tornar a dormir líder. A més, Andorra i Sabadell podrien superar-lo a la taula si guanyen avui els respectius encontres.

El Lleida va topar amb un Barcelona B que va jugar fidel al seu estil, tenint la possessió de la pilota, controlant el ritme del matx i buscant amb paciència els forats pels quals arribar fins a la porteria de Pau Torres. El Lleida ho sabia i es va mantenir ferm i ordenat en defensa, però quan recuperava la pilota, aquesta li durava molt poc, li costava creuar la línia del centre del camp i, durant la primera mitja hora, la seua única ocasió va ser una gran rematada de Marc Martínez, després d’una excel·lent passada de Cano, que es va perdre per sobre del travesser de la meta blaugrana.

Al Barça B, la possessió no li servia per crear gaires ocasions, però va arribar amb perill un parell de vegades, la qual cosa va obligar Pau Torres a esforçar-se davant d’una rematada de Monchu (25’) i una altra de Kike Saverio (32’). El Lleida es trobava un guió en el qual, al contrari del que li agrada, no era el protagonista. Tanmateix, va saber aprofitar un error defensiu del filial blaugrana per marcar l’1-0. Al minut 38 el Lleida va recuperar una pilota que, amb un cert punt de fortuna, va arribar a peus de Liberto. I aquest no va perdonar. Se’n va anar per velocitat, va encarar Iñaki Peña i el va batre a la seua mitja sortida per posar el seu equip al davant.

Faltaven poc més de cinc minuts per al descans, però els blaus no van poder mantenir l’avantatge. El Barcelona B es va llançar a buscar l’empat i el va trobar en una mesurada centrada d’Akieme, que el japonès Hiroki Abe va rematar de cap al fons de la porteria de Pau Torres. L’1-1 arribava en l’última jugada de la primera meitat.

La segona tampoc va començar bé per als lleidatans. El Barça mantenia el control i, al minut 50, el Lleida va recuperar una pilota al seu camp, Liberto se’n va anar per velocitat cap a la porteria rival i, al veure que el visitant Reyes era a terra lesionat, va llançar la pilota fora. Molo va sortir de la seua àrea tècnica per recriminar-li que no hagués continuat i l’àrbitre el va castigar amb la roja. Era la seua primera expulsió com a tècnic.

Al Lleida li continuava costant creuar el mig camp i el Barcelona B tenia amb Collado un perill constant. Dos rematades de l’extrem blaugrana van acabar en córner. Malgrat les seues carències ofensives –només una arribada a la segona part– no passava conflictes en defensa.

Però tot es va complicar al minut 76. Trilles va veure la roja directa per donar-li un cop de colze a un rival i el Lleida ho va passar molt malament durant l’últim quart d’hora, amb un Barça B llançat a buscar la victòria. Pau Torres va detenir una enverinada rematada d’Akieme, mentre que el travesser en va rebutjar una altra d’Ilaix Moriba. Amb conflictes, però el Lleida va aconseguir mantenir el punt.