ELS DETALLS

Decepció a Mollerussa

Els locals materialitzen la millor primera part d’aquesta temporada, però dilapiden un avantatge de dos gols en un segon temps per oblidar || L’empat del Sant Just va arribar al minut 95

Roger Canadell va aconseguir dos gols davant del Sant Just, però no n’hi va haver prou per evitar l’empat visitant al minut 95.ITMAR FABREGAT

El Mollerussa va deixar escapar dos punts a casa davant del Sant Just en un partit en el qual va arribar al descans amb un 2-0 en el marcador. El conjunt dirigit per Josep Maria Turull va saltar al camp amb la necessitat imperiosa de posar fi als mals resultats obtinguts en les últimes jornades (tres derrotes en les tres últimes jornades) i sumar 3 punts davant del Sant Just. Després d’una primera aproximació sense gaire perill de Barón, al minut 9, una rematada de cap d’Artur a la sortida d’un córner va estar a punt de convertir-se en el primer gol del partit, però la rematada no va veure porteria per escassos centímetres (13’).

El Mollerussa va aconseguir el control total del matx i les ocasions de gol es van anar succeint a l’àrea del Sant Just. Roger, al minut 17, va rematar vorejant el pal i, al 30’, Soldevila va ser objecte de penal. El col·legiat va assenyalar la pena màxima, que va transformar Roger Canadell (1-0). Tan sols dos minuts més tard, el mateix Roger va aprofitar una bona centrada per la banda esquerra de Jofre per fer pujar el 2-0 al lluminós.

Tal era el domini local, que l’entrenador del Sant Just es va veure obligat a realitzar dos canvis al primer temps (37’). Malgrat tot, abans del descans els locals van tenir l’oportunitat d’ampliar encara més l’avantatge, però les ocasions de Soldevila (35’) i Òscar Canadell (45’) no van fructificar.

A la segona part, els visitants van saltar al camp amb més intensitat i, a força de joc directe, es van anar atansant a poc a poc a la porteria defensada per Marc. El primer avís del Sant Just va arribar al minut 62 a la sortida d’un córner, sense conseqüències. Poc després, va arribar el 2-1 a l’aprofitar Villalba un rebot després d’una jugada a pilota aturada (73’).

“Ens mereixíem més bon resultat amb el Sant Just” L’entrenador del Mollerussa, Josep Maria Turull, es va mostrar decebut després d’un duel en el qual “hem jugat la millor primera part de la temporada i hem estat molt superiors a un senyor equip que venia amb una dinàmica positiva i al qual hem passat per sobre, generant fins a set o vuit ocasions de gol abans del descans”. El Mollerussa va respondre tres minuts més tard amb un pal de Soldevila i un tret de llarga distància de Puchi, però van ser els visitants els que van aconseguir el gol de l’empat, quan passava un minut del temps afegit, per mitjà de Berlanga, després de diversos rebutjos a l’àrea local.