SEGRE

ELS DETALLS

El Lleida venç i continua somiant

Els d’Asier Eizaguirre van patir més de l’esperat davant d’un Térmens valent que va sortir a disputar la pilota || El filial blau, a quatre punts de l’anhelada segona plaça de la classificació

El Lleida Esportiu B va sumar una victòria que li permet mantenir-se a la zona alta de la classificació.

El Lleida Esportiu B va sumar una victòria que li permet mantenir-se a la zona alta de la classificació.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu B va sumar la sisena victòria de la temporada (2-1), davant d’un Térmens que va sorprendre els homes d’Asier Eizaguirre amb un plantejament més ofensiu del que esperaven.

El conjunt local va sortir controlant la pilota des de l’inici i va mostrar la seua intenció d’emportar-se els tres punts per la via ràpida. Això va quedar patent en la primera ocasió de perill per als blaus. Axel Lesan va posar una pilota perquè Pak la pengés al punt de penal i Cortés va rematar enviant la pilota al fons de la porteria defensada pel Térmens (1-0). Amb el domini del marcador, el Lleida hauria pogut ampliar l’avantatge amb ocasions de Pere Pons i del golejador Cortés. Però la pilota va sortir alta i va evitar que es mogués el resultat. El Térmens, per la seua part, no va ser capaç de generar perill a l’àrea local i a poc a poc va anar tenyint el partit d’un ritme espès del qual es va encomanar el Lleida Esportiu B durant la segona mitja hora de joc. Amb un Lleida B vingut a menys marcat per la falta de precisió, i un Térmens lluitant per no encaixar el segon abans del descans, la primera meitat va arribar al final amb el triomf mínim del Lleida Esportiu (1-0).

En el segon temps va canviar el guió del partit i va ser el Térmens el que va sortir amb més empenta. Les primeres ocasions van ser per als visitants i després dels primers sis minuts jugats, un tret llunyà de Gardeñes, des d’uns 30 metres, va batre Adrià Rojas, que no va poder arribar a parar la pilota (1-1). L’empat va animar el Térmens, que va continuar generant perill. El segon gol visitant va poder arribar en un mà a mà amb el meta del Lleida Esportiu però aquest va aconseguir refusar la pilota i en el rebuig, el Térmens va enviar la pilota fora.

A partir d’aquest moment, Eizaguirre va moure la banqueta apostant pel joc ofensiu amb la sortida de Febas i va canviar l’esdevenir del matx. Els de la capital del Segrià van tornar a prendre els comandaments de l’encontre encara que seguien amb dificultats per xutar amb facilitat. Això va ser així fins que, després de dos minuts a la gespa, Febas va aconseguir marcar el 2-1, va situar el seu equip al davant i va sentenciar, pràcticament, la victòria. A partir d’aquest moment el Térmens es va dedicar a buscar l’empat, però la traça defensiva local va aconseguir mantenir el control del resultat fins al final.

El Lleida Esportiu B va sumar una victòria que li permet mantenir-se a la zona alta de la classificació.

El Lleida Esportiu B va sumar una victòria que li permet mantenir-se a la zona alta de la classificació.CARLES MIRANDA

tracking