SEGRE

TEMPS EXTRA CARRERES POPULARS

Ivars reuneix 650 atletes a l'Estany

Gerard Cabestany i Laura Gómez es van imposar a la prova de 10 quilòmetres || També hi va haver una caminada i carreres de 7 quilòmetres i per a atletes en cadira de rodes

Un moment de la sortida de la carrera celebrada ahir a Ivars d’Urgell.

Un moment de la sortida de la carrera celebrada ahir a Ivars d’Urgell.ITER5

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’onzena edició de la Volta a l’Estany d’Ivars va reunir ahir prop de 650 atletes en una jornada puntuable per a la Lliga Ponent, que va comptar amb carreres de 10 i 7 quilòmetres, a més d’una altra prova per a atletes amb cadira de rodes i una caminada, aquesta última a petició de socis i simpatitzants.

En els 10 km el més ràpid va ser Gerard Cabestany (Esports Truga) amb 34.24, seguit d’Eudald Carreras (TR Running Esports Parra) amb 36.17, i de Ramon Bosch (CA Borges) amb 36.35. En dones, la victòria va ser per a Laura Gómez (Viwo), amb un crono de 38.34, seguida per Rosamari Carulla (Logiesport-La Guineu), segona amb 38.51, i de Francina González (CAI Triatló), tercera amb 43.34.

A la prova de 7 quilòmetres (distància nova que substituïa els tradicionals 5 quilòmetres), el millor a l’apartat masculí va ser Francesc Lacueva (Esports Truga) amb una marca de 25.06, seguit per Sergi Nunes (Runners Balaguer), segon amb 26.14, i de l’independent Rodrigo Peña, tercer amb 26.52. En categoria femenina, el triomf va ser per a Antonia Argilés (Clos Pons Thai Runners), amb un registre de 34.40, al davant de dos representants de l’Esports Truga: Margot Falip, amb 33.38, i Cecilia Coromina, amb 33.55.

En la prova en cadira de rodes, els millors van ser Josep Domènech i Anna Gilabert (CAI Ivars).

Un moment de la sortida de la carrera celebrada ahir a Ivars d’Urgell.

Un moment de la sortida de la carrera celebrada ahir a Ivars d’Urgell.ITER5

tracking