MOTOCICLISME COMPETICIÓ

Més de 50 pilots participen en el Provincial de Motocròs d'Almacelles

El podi d’MX65 amb Aina Arfelis, Alonso Romano i Ot Marí.

El podi d’MX65 amb Aina Arfelis, Alonso Romano i Ot Marí.SEGRE

Més de 50 pilots van participar ahir en la prova d’Almacelles del Campionat Provincial de motocròs.

En categoria MX1 el guanyador va ser Daniel Garralón, que es va imposar a Iban Lluís Cabezas, els dos pilots del Moto Club Segre.

D’altra banda, en categoria MX2 el campió va ser Unai Aguilló (MC Segre), que va estar acompanyat al podi per Daniel Sisó (MC Alpicat), i Ariadna Soto (Penya Motorista Barcelona).

En MX3 el guanyador va ser Raül Castells (MC Segre), seguit per Xavier Galindo (MC Alpicat) i Sebastián López.

En MX Aficionats, el més ràpid va ser Ángel Petit (MC Segre), que va superar Onofre Ortega (MC Sant Hilari) i Joan Rosell (MC Can Taulé).

En MX50, els millors van ser Alba Extremo (MCPallars), Izan Querol (MC Segre) i Aitor Pla (Moto Esport Club Alcanar).

En MX65 Alonso Romano (MC 3 Turons) es va imposar al davant d’Aina Arfelis (MC Segre) i Ot Marí (MC Segre).

Finalment, en MX85 el podi va estar format per Carlos Prat (MC Segre), Xavier Camps (MC Alpicat) i Biel Piera (MC Segre). A més, Dídac Arfelis (MC Segre) va acabar en quarta posició en la seua primera carrera en la categoria.