SEGRE

ATLETISME COMPETICIÓ

Passió pel cros a la Pobla de Segur

La cita de l’Intercomarcal a la Pobla reuneix 370 atletes entre totes les categories || Els aranesos Jordi Balagueró i Yeni Ramírez, primers a la prova sènior

El públic no va deixar d’animar els atletes durant la freda jornada a la Pobla.

El públic no va deixar d’animar els atletes durant la freda jornada a la Pobla.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cita de l’Intercomarcal de cros a la Pobla de Segur, puntuable per als Jocs Esportius Escolars de Catalunya, va reunir ahir 370 participants, que van fer front a la duresa del traçat i les condicions climàtiques adverses, amb molt fred durant tot el recorregut. En categoria sènior, els vencedors van ser els arenesos Jordi Balagueró i Yeni Ramírez. Balagueró va estar acompanyat al podi pels pallaresos Jordi Roset i Jonatan Gázquez, i per la seua banda Ramírez es va imposar en la seua prova a la també pallaresa Romina Garín. Fadwa Ben Kacem va ser l’atleta més ràpida a la prova juvenil femenina, amb victòria de Meritxell Martínez en veteranes. El guanyador a la cita masculina va ser Eloy González, seguit de Xavier Pascual i Joan Fitó, de l’Escatxics. En cadets, hi va haver victòria per als atletes representants del Pla. Ismail El Harrak, de l’Esbufecs, va ser primer, seguit de Joel Cadevall (Escatxics) i Pol Ardanuy (Tremp). A la cita femenina, victòria per a Laela El Harrak (Esbufecs), al davant de Maria Vilanova, de l’Escatxics, i Paula Ferrer, del CAP La Pobla.

En infantils, el triomf va ser d’Ikhlef Imran, atleta de l’Institut de Tremp, que es va imposar a Gerard Fitó, de l’Escatxics, i Óscar Vicente, d’Els Raiers. Júlia Roy, del CAP La Pobla, va ser la guanyadora de la prova femenina en aquesta categoria, al calaix més alt del podi amb les seues companyes Aina Garreta i Clàudia Llesuy. Pel que fa a alevins, la victòria masculina va ser per a Guillem Vinardell, seguit del seu company del CAP La Pobla Khalid Jaadar i de Genís Balagueró, representant del Pedala.cat. A la cita femenina, la vencedora va ser Rabad Ouzemou, de la Pobla, davant de la seua companya Jana Peretó i Maria Domínguez, de l’Isona. També es van disputar proves per als més petits, de categoria benjamina, prebenjamina i pollets.

Els participants i el nombrós públic van fer front a les condicions meteorològiques adverses

Diumenge a Tremp es disputarà l’última prova del circuit, que ha comptat amb sis cites al Pallars, Alta Ribagorça i Val d’Aran durant l’any.

El públic no va deixar d’animar els atletes durant la freda jornada a la Pobla.

El públic no va deixar d’animar els atletes durant la freda jornada a la Pobla.

tracking