FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ NACIONAL FEMENINA

Segona victòria seguida per al Pardinyes

El Pardinyes confirma la reacció i puja a la setena plaça || Una visitant va ser evacuada per una lesió a les cervicals, fet que va obligar a parar el partit

Una acció del partit d’ahir entre el Pardinyes i el Pallejà.

Una acció del partit d’ahir entre el Pardinyes i el Pallejà.AMADO FORROLLA

El Pardinyes va encadenar ahir davant del Pallejà la segona victòria i consolida la seua reacció després d’haver vorejat el descens i puja a la setena plaça. Els gols de Gemma Casanova i Alexandra Taberner van donar els tres punts al conjunt lleidatà en un partit marcat per la lesió a les cervicals de la visitant Marina Gama, que va ser traslladada a l’hospital i que va mantenir el partit aturat més de 30 minuts.

El Pardinyes va atropellar el seu rival des de l’inici. Les jugadores locals van monopolitzar tant les ocasions com el ritme de joc.

Taberner, Casanova i Sònia Teixiné van protagonitzar la primera ocasió clara del partit en un triple rematada a porteria que va ser rebutjat pels pals.

Més tard, al minut 42, Gemma Casanova no va perdonar i va avançar el Pardinyes amb un rematada de cap després d’un córner (1-0).

Després del descans, el matx no va canviar de guió i el Pardinyes va mantenir el control del joc. En el minut 54, Taberner va anotar el gol de la tranquil·litat per a les locals després de rebre una pilota a l’espai que la va deixar sola davant de la portera del Pallejà. Poc després, al minut 60 la lesió de la visitant Gamma va refredar els dos equips i va enrarir el partit. Tot i així, al temps afegit el Pardinyes va poder haver ampliat l’avantatge en una bona jugada de Taberner i Sònia, que va deixar a aquesta última sola davant de la portera Zimbrano. Malgrat això, la jugadora local no va ser encertada i el partit va acabar amb el marcador 2-0.