SEGRE

MOTOCICLISME

Marc Márquez serà operat demà de l’espatlla dreta

Després de la seua caiguda de dilluns, malgrat que al principi no semblava revestir importància

Marc Márquez serà operat demà de l'espatlla dreta

Marc Márquez serà operat demà de l'espatlla dretaREPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Márquez viatjarà a Barcelona per operar-se demà dimecres de l’espatlla dreta en el Hospital Universitari Dexeus del Grup Quironsalud. El pilot de Cervera ha decidit sotmetre’s a aquesta intervenció com a mesura preventiva després de passar consulta mèdica i com a conseqüència de la caiguda de dilluns durant la primera jornada de tests oficials en el circuit de Jerez. L’operació serà similar a la que se li va practicar a la seua espatlla esquerra a finals de 2018.

D’altra banda, avui en la segona i última sessió oficial a Jerez, que va ser interrompuda per la pluja, el vuit vegades campió del món s´ha col·locat immediatament en primera posició amb un temps d’1 minut, 37 segons i 820 mil·lèsimes, acabant segon en la classificació combinada.

El seu germà Àlex, que s’estrena en MotoGP, s’ha quedat amb ganes de completar més voltes en sec per millorar les seues sensacions amb la RC213V. Un crono d’1 minut, 39 segons i 224 mil·lèsimes, establert al matí, ha col·locat al pilot de 23 anys com el debutant més ràpid d’aquest test. El vigent campió del món de Moto2 començarà ara a preparar-se per al seu debut en la categoria reina en la primera cursa a Qatar.

L’equip Repsol Honda tornarà a l’acció en els test de Sepang, que se celebraran del 7 al 9 del proper mes de febrer.

tracking