El Madrid serà segon després del PSG, que hauria pogut golejar si no hagués sigut per Navas

El Madrid serà segon després del PSG, que hauria pogut golejar si no hagués sigut per Navas || Amb 1-0 l’àrbitre va xiular falta i va expulsar Courtois, però es va fer enrere al consultar el videoarbitratge

Mbappé recull la pilota després de marcar el 2-1 davant de la decepció de Carvajal i Courtois.EFE

Reial Madrid i París Saint-Germain van empatar a dos en un partit que es va posar totalment de cara als locals –que estaven classificats abans de jugar– després que el francès Karim Benzema culminés el seu doblet al minut 79, però després d’això es va desinflar i el conjunt gal va anotar dos gols en dos minuts i va posar les taules al marcador. Un punt que fa que els de Zinedine Zidane es quedin sense opció d’assolir la primera plaça del grup en l’última jornada i que els deixa un sabor amarg després d’haver dominat el partit fins que un error d’entesa entre el francès Raphael Varane i el belga Thibaut Courtois va provocar la reacció visitant.

El gal Kylian Mbappé ho va aprofitar per fer a plaer el 2-1 al minut 81 de partit i tan sols dos minuts més tard l’espanyol Pablo Sarabia va aprofitar bé una pilota que estava sola dins de l’àrea per disparar un gran xut amb l’esquerra i posar el 2-2 definitiu.

Hi va haver, tanmateix, una acció polèmica quan, al minut 42 de la primera part, l’argentí Mauro Icardi enfilava la porteria blanca i Thibaut Courtois sortia per desviar l’esfèric fent caure el davanter dins de l’àrea. En primera instància, Artur Dias, col·legiat del partit, va concedir la pena màxima a favor dels parisencs i va expulsar el porter belga. Tanmateix, entre un núvol de protestes, va consultar la jugada amb Tiago Martins, a la sala VAR. Després de revisar l’incident a la pantalla, el portuguès va decidir cancel·lar tot el que havia assenyalat per falta prèvia a Marcelo a l’inici de la jugada, quan Gueye va empènyer el brasiler per emportar-se l’esfèrica.