SEGRE

MOTOCICLISME MUNDIAL MOTOGP

Marc Márquez torna al quiròfan

Serà intervingut avui de l’espatlla dreta en una operació similar a la de l’any passat a l’esquerra || Mesura preventiva després de caure dilluns

Marc Márquez, ahir durant la segona i última sessió d’assajos oficials al circuit de Jerez.

Marc Márquez, ahir durant la segona i última sessió d’assajos oficials al circuit de Jerez.REPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Márquez serà avui intervingut quirúrgicament de l’espatlla dreta a l’Hospital Universitari Dexeus de Barcelona. El pilot de Cervera ha decidit sotmetre’s a aquesta operació com a mesura preventiva després de passar consulta mèdica i com a conseqüència de la caiguda de dilluns durant la primera jornada de tests oficials al circuit de Jerez. La intervenció serà similar a la que se li va practicar a l’espatlla esquerra a finals del 2018.

“Aquest hivern m’hauria agradat fer vacances i gaudir d’una mica de tranquil·litat després d’un fantàstic 2019, però he d’operar-me l’espatlla dreta. Com tothom sap, l’hivern passat va ser molt dur amb la intervenció a l’esquerra, que estava molt danyada”, va recordar Márquez en un comunicat.

Els tests oficials a Jerez van acabar ahir abans de temps per la pluja i els pròxims seran al febrer

“Abans de Motegi ja vaig tenir alguns problemes i després de la caiguda de Malàisia vaig tenir una subluxació. Ahir [per dilluns] al test vaig patir una altra subluxació en la caiguda, així que amb els metges hem decidit que el millor és operar-me per evitar la situació que vaig tenir a l’altra espatlla”, va prometre.

D’altra banda, ahir en la segona i última sessió oficial a Jerez, que va ser interrompuda per la pluja, el vuit vegades campió del món es va col·locar immediatament en primera posició amb un temps d’1 minut, 37 segons i 820 mil·lèsimes, per acabar segon en la classificació combinada.

El seu germà Àlex, que s’estrena en MotoGP, es va quedar amb ganes de completar més voltes en sec per millorar les seues sensacions amb l’RC213V. Un crono d’1 minut, 39 segons i 224 mil·lèsimes, establert al matí, va col·locar el pilot de 23 anys com el debutant més ràpid d’aquest test. El vigent campió de Moto2 començarà ara a preparar-se per al seu debut a la categoria reina en la primera carrera a Qatar.

L’equip Repsol Honda tornarà a l’acció en els tests de Sepang, que se celebraran del 7 al 9 del proper mes de febrer.

Marc Márquez, ahir durant la segona i última sessió d’assajos oficials al circuit de Jerez.

Marc Márquez, ahir durant la segona i última sessió d’assajos oficials al circuit de Jerez.REPSOL MEDIA

tracking