SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Dos partits de sanció a Molo i un a Marc Trilles

El Lleida recorrerà el càstig al tècnic i demanarà la cautelar perquè pugui ser a la banqueta a Andorra || Diu que no va protestar a l’àrbitre

Molo, a la grada el passat dissabte després de ser expulsat.

Molo, a la grada el passat dissabte després de ser expulsat.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La jutge única de Competició per a Segona divisió B, Carmen Pérez González, va acordar ahir sancionar amb dos partits de suspensió l’entrenador del Lleida Esportiu, Manuel Jesús Casas Molo, “per protestes a l’àrbitre”, segons consta en la resolució donada a conèixer ahir per la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF). Així mateix, va imposar un partit de sanció al defensa blau Marc Trilles que, igual que el tècnic, també va ser expulsat amb roja directa dissabte passat davant del Barça B.

Després de conèixer la sanció a Molo, el president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, va assegurar a aquest diari que el club pensa presentar recurs davant del comitè d’Apel·lació i que, a més, té previst demanar la suspensió cautelar de la sanció per mirar que l’entrenador d’Almeria pugui asseure’s a la banqueta en el pròxim matx de Lliga a Andorra aquest diumenge a les 12.00.

El Lleida presentarà proves que Molo, com ja va deixar clar el mateix entrenador després del partit, s’estava adreçant al seu jugador Liberto, que va ser amb el qual es va enfadar i qui va esbroncar. “En cap cas m’enfado amb l’àrbitre ni amb la banqueta rival”, va manifestar Molo. Tanmateix, el col·legiat murcià Sánchez López va interpretar, segons va recollir a l’acta, que els gestos de l’entrenador blau anaven dirigits cap a ell. “En el minut 49 el tècnic Casas García, Manuel Jesús, va ser expulsat pel següent motiu: protestar de forma ostensible, fent escarafalls i sortint diversos metres de l’àrea tècnica havent estat advertit prèviament. Després de ser expulsat es va dirigir protestant al meu assistent número u desplaçant-se fins a l’altura de la banqueta visitant”, va escriure l’àrbitre.

El Lleida confia que, almenys, prosperi la cautelar i pugui estar Molo assegut a la banqueta al camp d’un rival directe com l’Andorra.

Luso: “Cal relativitzar les dos jornades que no hem guanyat” El defensa Luso i el centrecampista Fernando Cano van ser els dos jugadors que van comparèixer ahir davant dels mitjans de comunicació. Luso va restar importància a les dos jornades que porta l’equip sense guanyar, en les quals ha aconseguit un punt de sis possibles. “Cal relativitzar aquests dos últims resultats. Estem bé però aquesta és una categoria molt igualada”, va dir. Per la seua part, Cano va parlar de l’Andorra, pròxim rival. “Serà un partit molt difícil. Ja ens hi hem enfrontat i costa fer-los mal al seu camp. Però no serà un inconvenient per endur-nos els tres punts”.

tracking