SEGRE

El partit de Copa del Rei entre Lleida i Espanyol ja té dia i hora

El partit de Copa del Rei entre Lleida i Espanyol ja té dia i hora

El partit de Copa del Rei entre Lleida i Espanyol ja té dia i hora

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El partit de primera ronda de Copa del Rei entre Lleida Esportiu i RCDE Espanyol ja té data i hora confirmada. Serà el proper dijous 19 de desembre a les 19.00 hores, al Camp d'Esports de Lleida.

L’Espanyol, classificat matemàticament per a la següent ronda de l’Europa League, serà el rival del Lleida Esportiu a la primera ronda de la Copa del Rei, després del sorteig que es va celebrar a la seu de la Reial Federació Espanyola de Futbol i al qual va assistir el president del club lleidatà Albert Esteve. El partit es disputarà finalment el dijous 19 de desembre a les 19:00 hores, i serà televisat.

Un horari que agrada al Lleida perquè, segons van explicar a SEGRE, el club no desitjava jugar el 18, data en la qual es disputa (20.00 hores) el clàssic ajornat de Lliga Barça-Reial Madrid.

Per Manuel Jesús Casas Molo, tècnic del Lleida, “és un partit important de cara a l’afició i els jugadors. Un petit premi al tractar-se d’un equip de Primera i en competició europea”. Els jugadors també es van mostrar satisfets. Eder va parlar d’“una festa per a la nostra fidel afició en la qual pot passar de tot”. Adri León es va referir a “un partit que tots voldrem jugar”. Per a Luso és “un premi per a tothom” i Cano veu “un rival de primera línia”.

tracking