El València arranca un empat i es jugarà el pas contra l'Ajax

Rodrigo lamenta una ocasió que hauria pogut significar la victòria.

Rodrigo lamenta una ocasió que hauria pogut significar la victòria.EFE/ MIGUEL ANGEL POLO

El València no va poder viure ahir la nit màgica que esperava a Mestalla, en què un triomf davant del Chelsea li assegurava el bitllet per als vuitens, i va cedir un empat (2-2) que l’obliga a jugar-se la classificació en l’última jornada a Amsterdam davant de l’Ajax. Una internada de Rodrigo per banda dreta va ser rematada per Carlos Soler de primeres per a l’1-0. Poc va durar l’alegria a la parròquia local, ja que dos minuts després li va caure un rebuig a Kovacic a la frontal i va deixar anar un col·locat xut arran de pal que posava la igualada abans del descans. Tot just iniciar-se la segona meitat, el Chelsea va remuntar gràcies a una polèmica acció, ja que l’àrbitre va anul·lar el gol de Pulisic per fora de joc, però després del visionament del VAR va donar validesa al gol. El València va insistir sense defallir a la recerca de l’empat i a 8 minuts del final va tenir la fortuna que li havia estat esquiva tota la nit quan una centrada de Wass es va anar tancant, va tocar al pal i es va convertir en l’empat (2-2).