SEGRE

DEPORTES

Valverde: "Em quedo amb ser campió al grup més complicat"

Valverde destaca la solidaritat dels seus jugadors i lamenta la lesió de Dembélé

Ivan Rakitic es disposa a xutar a porteria davant del seu company Antoine Griezmann.

Ivan Rakitic es disposa a xutar a porteria davant del seu company Antoine Griezmann.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ernesto Valverde, tècnic del FC Barcelona, va assenyalar després de la victòria sobre el Dortmund i la classificació per a vuitens que estava molt satisfet perquè els blaugranes ho fan com a primers de grup. “Si m’he de quedar amb res, és amb ser campió del grup més complicat de la Lliga de Campions. Per a la nostra gent és molt important arribar a l’últim partit amb tot resolt, amb el pas com a primers ja sentenciat.” A més, el tècnic blaugrana va destacar sobre el partit davant del conjunt alemany que “hem estat molt solidaris en el joc. Havíem d’estar molt junts durant tot el partit perquè ells volien tocar la pilota i pressionar-nos a dalt. Sabíem que ens jugarien d’aquesta manera i hem pogut gestionar la situació, especialment durant la primera meitat”.

Entre tots els seus jugadors, Valverde va tornar a destacar la tasca de Leo Messi, autor d’un gol i que va fer l’assistència dels altres dos. “És que Leo és un extraordinari passador, a més de finalitzador i d’altres tantes coses. El que passa és que trobar-se amb jugadors nous, com és el cas de Griezmann, és qüestió de temps. Tot té el seu espai de maduració. Esclar que s’entén amb Luis Suárez, però perquè porten molt de temps jugant junts. Però al principi no va ser així. L’important és que cada vegada es van entenent tots molt millor, que és per al que estem treballant des del principi de la temporada.”

Sobre la lesió de Dembélé, que va haver de deixar el terreny de joc durant la primera meitat, l’entrenador del FC Barcelona va manifestar que “estem contents amb la classificació, però també tristos per ell, perquè s’estava trobant molt bé durant els últims partits. Ha estat una jugada una mica estranya i ara hem d’esperar als resultats de les proves, encara que ell ja es trobava una mica millor després de la lesió”.

Per la seua part, Luis Suárez va assenyalar que “hem fet una fantàstica primera meitat i després, a la segona, ens hem deixat anar una mica per l’avantatge que teníem en el marcador”.

D’altra banda, Lenglet va assegurar sobre el matx que “a nivell de joc estem satisfets. Hem pressionat molt bé davant i els hem pogut superar durant la primera meitat”.

tracking