FUTBOL LLIGA EUROPA

L'Espanyol empata a Hongria (2-2) i acabarà primer del seu grup

Una acció del partit de l’Espanyol ahir a Budapest.

Una acció del partit de l’Espanyol ahir a Budapest.EFE

L’Espanyol va firmar ahir a la Lliga Europa un empat (2-2) amb un gol de Darder al minut 96 contra el Ferencváros al Groupama Arena de Budapest que el situa de forma matemàtica com a primer de grup. L’amfitrió es va avançar al 23, però Melendo va respondre i a la mitja hora de partit el xoc tornava a les taules. El quadre local també va gaudir d’una pena màxima al 73, encara que Diego López la va frustrar. El porter no va poder ser decisiu de nou en el segon penal que li van xiular en contra, que no va poder aturar.

Tanmateix, l’última esperança no era el porter gallec, sinó el centrecampista Sergi Darder. El mallorquí va rematar una centrada de Pipa i va posar el definitiu 2-2 al marcador, deixant el quadre hongarès en una situació complicada de cara a la seua classificació.

Per la seua part, el Getafe, gràcies a un gol de l’exjugador del Lleida Jaime Mata, va batre per 0-1 el Trabzonspor turc i es manté viu a la Lliga Europa. El conjunt madrileny té 9 punts, a només un del liderat del seu grup. Finalment, el Sevilla, que ja estava classificat per a la següent ronda, va derrotar en un partit de tràmit el Qarabag de l’Azerbaidjan per 2-0, els dos gols aconseguits passat el descans.