SEGRE

MOTOCICLISME CAMPUS

“Estic preparat per a MotoGP”

Àlex Márquez diu que “

El campió de Moto2 també va rodar durant la matinal.

El campió de Moto2 també va rodar durant la matinal.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Àlex Márquez, que aquests dies és al capdavant de l’Allianz Junior Motor Camp a Rufea davant l’absència obligada del seu germà Marc, operat recentment de l’espatlla dreta, va repassar ahir l’actualitat després d’un frenètic final de temporada, que li ha suposat el segon títol mundial i fer el salt, per sorpresa, a MotoGP de la mà del millor equip de la graella, el Repsol Honda. El lleidatà va dir que va acceptar el repte perquè se sentia preparat i que no va dubtar gens quan Emili Alzamora, després de la carrera a Xest, l’hi va comunicar. “La meua intenció era seguir a Moto2. Ho havia decidit a meitat d’any, però la retirada de Jorge Lorenzo va venir de cop i diumenge a la tarda em vaig assabentar de tot. De broma, res. La meua resposta va ser , perquè és una oportunitat única. Sabia el que comportava fer aquest pas, tota l’exigència que comportava, però em sento preparat per continuar evolucionant com a pilot. No m’ho vaig pensar ni un segon”, va dir.

Estar a MotoGP i compartir box amb el seu germà, que ha guanyat sis dels últims set mundials, li comportarà la pressió afegida de ser comparat constantment, una cosa que “no em preocupa”, assegura. “Qualsevol pilot que es vulgui comparar amb el Marc hi surt gairebé sempre perdent. Jo he de fer el meu camí i donar el màxim des del primer moment. Em centraré en el meu treball i intentaré fer-ho tan bé com sigui possible, no em puc mirar en ell, sinó que intentaré agafar el màxim de tots els pilots d’Honda”, va assenyalar. Àlex també va agrair les facilitats que li ha donat Honda. “És d’agrair que des del primer moment em diguessin que m’oblidés de tot, que fes el meu treball, donar el màxim que pugui i ja està. Després de la pretemporada ja ens marcarem uns objectius realistes, però em van dir que ara gaudís sobre la moto”, va comentar.

Àlex va lamentar l’absència del seu germà, ja que “la baixa d’un monitor l’estem notant”, va fer broma. “Va decidir operar-se ja perquè així té una setmana més de marge per arribar més preparat. És a casa, amb menys dolor que l’altra vegada, però sap que la recuperació serà llarga”, va afegir. El de Cervera, que ha tingut el reforç dels expilots lleidatans José Luis Martínez i Xavi Galindo com a tècnics, completarà avui tres dies de campus a Rufea amb una vintena de promeses, quatre de les quals lleidatanes.

El campió de Moto2 també va rodar durant la matinal.

El campió de Moto2 també va rodar durant la matinal.ITMAR FABREGAT

El campió de Moto2 també va rodar durant la matinal.

El campió de Moto2 també va rodar durant la matinal.ITMAR FABREGAT

tracking