SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Serna: "El nostre caràcter com a equip és discontinu"

Serna lamenta la irregularitat i diu que “no val només millorar la imatge contra el Gipuzkoa”

Eric Stutz, ahir un pèl irregular quant a números, intenta capturar un rebot entre Vasilije Vucetic i David Skara, davant l’atenta mirada de Shaquille Cleare.

Eric Stutz, ahir un pèl irregular quant a números, intenta capturar un rebot entre Vasilije Vucetic i David Skara, davant l’atenta mirada de Shaquille Cleare.DIARIO DEL ALTOARAGÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic de l’ICG Força Lleida, Jorge Serna, estava ahir resignat davant d’una altra derrota, la setena de la temporada i cinquena consecutiva, i lamentava la falta de regularitat del seu equip i els errors. “El nostre caràcter com a equip és discontinu, i necessitem ser capaços d’incrementar-lo i donar-li continuïtat durant 40 minuts i en cada partit. No val que davant del Gipuzkoa milloréssim la imatge, això és insuficient. Si la millorem és per ser avui competitius”, va advertir.

El tècnic, que fa un parell de setmanes després de perdre a Granada va presentar la seua dimissió, va deixar clar que no “la torno a presentar. Ja vaig dir que sóc una persona de club i el club decidirà”.

Així mateix, va dir no entendre “per què no som capaços de jugar al nivell que podem fer-ho”, si bé va reconèixer que l’Osca havia estat millor des de l’inici. “Des del primer minut han sortit molt intensos, exercint molta pressió. Nosaltres hem estat capaços de contestar-los durant els primers minuts, en els quals hi ha hagut una certa igualtat, però després ells han estat molt encertats i ens han penalitzat cada error que hem comès”, va apuntar. “Quan enllacem dos o tres errors consecutius després ens costa. Crec que tampoc hem estat intel·ligents en el maneig de les faltes en el primer quart, en el qual ens han fet 30 punts i això, jugant fora de casa, és una bogeria. Òbviament havíem de millorar des de la defensa, però ho hem controlat de manera molt intermitent”, va dir Serna, que va demanar orgull als seus jugadors de cara a una propera setmana clau. “Cal aixecar-nos perquè en 72 hores tenim un altre partit contra l’Oviedo i hem de ser competitius”, va avisar.

tracking