SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Molo: "Em preocupa el fred d'Andorra"

Molo destaca les baixes temperatures de fins a -2 graus que hi haurà demà a Andorra, amb previsions que nevi || Reitera que “la meua sanció és injusta”

Molo, dissabte passat, en el partit davant del Barça B.

Molo, dissabte passat, en el partit davant del Barça B.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del Lleida Esportiu Manuel Jesús Casas Molo es va mostrar ahir més previngut del que és habitual al referir-se a les condicions meteorològiques que poden trobar-se demà a Andorra (12.00) on s’esperen temperatures de -2 graus i hi ha previsions que nevi. “Ens enfrontem a un molt bon equip, que ve de perdre sense merèixer-ho, i ens coneixem perquè ens vam enfrontar a la pretemporada. Tenen un joc combinatiu bastant complet i davanters molt determinants. A més, el camp és de gespa artificial, però em preocupa més que totes aquestes coses el fred que farà. Serà important saber adaptar-s’hi”, va assenyalar Molo, que va donar algunes receptes perquè els seus jugadors en surtin airosos. “L’adrenalina que tens en un partit és la que et fa combatre el fred. És una cosa més mental que res. De tota manera, intentarem escalfar-nos una mica més”, va apuntar.

El tècnic d’Almeria, que no podrà asseure’s a la banqueta a causa dels dos partits de suspensió que li han imposat, va reiterar que “la meua sanció és molt injusta i estic enutjat per això. Les imatges són claríssimes i s’hi veu que m’estic adreçant al meu jugador Liberto. Hi hauria d’haver una rectificació, però si no és així em servirà per aprendre i intentaré ser menys expressiu amb els meus jugadors”.

Va parlar de “setmana dureta” deixant entreveure molèsties físiques de jugadors que no va revelar

De tota manera, va assegurar que “tinc un cos tècnic magnífic i a més ni es guanyarà ni es perdrà per mi. Un entrenador és important, però determinants ho són els jugadors”. Molo va reconèixer haver viscut “una setmana dureta” en la qual, segons va revelar, “hi ha hagut diversos contratemps”, deixant entreveure que alguns jugadors podrien haver-se lesionat. “Però amb el pas dels dies em sento més content”, va afegir sense voler donar pistes sobre a qui qui es referia. Baixes segures són Trilles, sancionat, i Enric Bernat i Álex Felip, lesionats.

-“És una barbaritat jugar la Copa dijous i a Sabadell dissabte”

Molo, a preguntes dels periodistes, es va referir també a l’escàs marge de temps que tindrà l’equip per recuperar-se entre el dijous 19 de desembre, quan disputarà la Copa davant de l’Espanyol, i el dissabte 21, quan visitarà el Sabadell a la Lliga. “Em sembla una barbaritat. Ni tan sols hi haurà 48 hores entre partit i partit. I ja no vull ni pensar que hi hagi pròrroga davant de l’Espanyol. Fins i tot si es juga diumenge el partit de Lliga tindrà avantatge el Sabadell”, va manifestar l’entrenador blau.

tracking