VOLEIBOL PRIMERA DIVISIÓ NACIONAL

El Cecell allarga la mala ratxa al caure amb el Sant Cugat

Una acció del partit d’ahir disputat al pavelló del Camp Escolar.

Una acció del partit d’ahir disputat al pavelló del Camp Escolar.CARLES MIRANDA

El Cecell va allargar ahir el seu mal moment a l’encadenar contra el Sant Cugat, el segon classificat, la tercera derrota consecutiva. Les lleidatanes segueixen d’aquesta forma a l’antepenúltima posició amb cinc punts.

El partit va començar amb molts errors per part del conjunt lleidatà, fet que va provocar que el Sant Cugat s’emportés el primer parcial de forma clara (14-25). Amb el pas dels minuts, tanmateix, les jugadores del Cecell van anar entrant al partit. Així, al segon i tercer set, les locals van aconseguir mantenir-se a prop al marcador fins a l’equador del parcial, encara que la major experiència i qualitat de les jugadores barcelonines va acabar decantant els dos sets del costat visitant.

D’aquesta forma, el Sant Cugat, un dels aspirants a guanyar la Lliga, va acabar vencent sense cedir un sol set (0-3).