FUTBOL DIVISIÓ D?HONOR JUVENIL

El Lleida acaba amb 8 i perd 0-2 contra el Girona

Una acció del partit d’ahir entre el Lleida i el Girona.

Una acció del partit d’ahir entre el Lleida i el Girona.CARLES MIRANDA

El Lleida Juvenil va perdre ahir per 0-2 davant del Girona, en un partit en el qual els lleidatans van acabar amb 8 jugadors. L’àrbitre va expulsar Acosta una vegada finalitzada la primera meitat i, ja a la segona, Cata i Cosi. També va ser expulsat el tècnic, Miki Massana.

Amb onze jugadors sobre el terreny de joc, el Lleida va competir bé davant dels gironins, encara que cap dels dos equips va disposar de gaires ocasions de gol.

Tot va canviar a la segona meitat, que el Lleida ja va començar amb deu. Encara amb un home menys, l’equip lleidatà va mantenir la porteria a zero, però l’expulsió, en la mateixa acció, dels altres dos jugadors va ser un cop massa dur per als de Massana. Costa va anotar el 0-1 en el minut 76 i, deu minuts més tard, en el 86, el mateix Costa va firmar el 0-2 definitiu.