El Lleida cau en el descompte a Andorra (1-0) després de jugar mitja hora amb deu

El Lleida Esportiu ha patit aquest migdia una dura derrota per la mínima a Andorra (1-0), ja que el gol dels locals ha arribat en el descompte i quan els de Molo portaven mitja hora jugant amb deu després de l’expulsió d’Alpha Bagayoko en el minut 62. El partit celebrat a la Prada de Moles enfrontava dos dels galls del grup, encara que ha estat l’Andorra que presideix Gerard Piqué el que ha portat el pes del joc. No obstant això, en la primera part no hi ha hagut gaires ocasions. Per part del Lleida, les més clares han estat una passada de la mort d’Alpha interceptada pel porter i una rematada de cap de Xemi que també ha parat el porter local. Amb el resultat inicial s’ha arribat al descans. La segona part ha començat amb una gran ocasió de l’Andorra que ha salvat Pau Torres amb una gran parada. Però uns minuts després que el Lleida pogués avançar-se al marcador amb un tret de Xemi que ha salvat un defensa, Alpha ha vist la segona targeta groga i ha estat expulsat, el que ha obligat els de Molo a jugar amb deu durant la mitja hora final. Molo ha oxigenat l’equip donant entrada a Abel per Fernando Cano just després de l’expulsió, i a Raúl per Eder i a Eneko per Joanet ja en els últims minuts. Quan tot apuntava que el marcador acabaria amb el 0-0 inicial, primer Abel ha tingut una ocasió per al Lleida en el minut 90, amb un tret de falta que el porter ha desviat a córner. I quan estaven a punt de complir-se els 4 minuts del temps afegit, Forgas ha marcat el gol de l’Andorra a la sortida d’un córner. Amb aquesta derrota, el Lleida se situa quart després d’haver aconseguit només un dels 9 últims punts en joc.