HOQUEI OK LLIGA

El Noia atropella el Llista

Els lleidatans encadenen la quarta derrota en un partit en què no van tenir opcions || Resposta local cada vegada que el Lleida s’atansava en el marcador

Sergi Folguera, en una imatge d’arxiu.

Sergi Folguera, en una imatge d’arxiu.SEGRE

El Lleida Llista va encadenar ahir a la pista del Noia la quarta derrota. Va perdre de forma contundent, 7-2, en un partit en el qual no va tenir opcions, ja que cada vegada que intentava atansar-se en el marcador i tornar al matx, l’equip local reaccionava immediatament per mantenir les diferències en el marcador. L’equip d’Albert Folguera va afrontar el xoc amb la baixa per lesió de l’argentí Mauro Giuliani i, després d’aquest nou revés, perilla la classificació per a la Copa del Rei.

El Lleida Llista es va trobar molt aviat el marcador advers. Sergi Aragonés va anotar l’1-0 als 4 minuts, amb la qual cosa l’equip local va començar a jugar més tranquil. Jordi Ferrer va anotar el 2-0 al minut 13, resultat amb què es va arribar al descans, fet que obligava el Llista a reaccionar a la represa.

La mala ratxa que travessa l’equip lleidatà fa que perilli la classificació per a la Copa del Rei

Però la segona part tampoc no va començar bé per als de Folguera. Encara no havia passat el primer minut quan Jordi Ferrer tornava a marcar per al Noia i col·locava el 3-0.

El Lleida va reaccionar immediatament, amb un gol d’Andreu Tomàs al minut 29 (3-1) que donava esperances als lleidatans d’entrar de nou en el partit. Però aquestes es van esvair amb el 4-1 que Sergi Aragonés va marcar al minut 33.

El Llista no es rendia, buscava les seues opcions contra un rival que es defensava bé i Marc Palazón va firmar el 4-2 al minut 41. Hi havia temps. Però de nou la reacció local va ser fulminant. Tot just un minut després Pol Manrubia firmava el 5-2 i, tot seguit, Xavier Costa marcava el 6-2, que enfonsava els lleidatans. A l’últim minut Ferrer va fer el 7-2 definitiu.