L'EFAC supera el Sant Just en un partit dominat des de la defensa

Els del Segrià són setens provisionalment

Un jugador de l’EFAC intenta superar un rival del Sant Just.

Un jugador de l’EFAC intenta superar un rival del Sant Just.ÁREA 11

L’EFAC va aconseguir ahir un important triomf al camp del Sant Just (1-2), cosa que li permet atrapar els barcelonins a la classificació i col·locar-se setens provisionalment.

El matx va arrancar amb els lleidatans molt ben situats en defensa davant de les escomeses inicials d’un Sant Just que no veia porta amb claredat. La primera ocasió clara va ser per als del Segrià, que van esperar pacientment les seues oportunitats al contraatac. Juclà va ser el primer a posar en un compromís el porter local Unzué, que va aconseguir desviar el seu xut.

La segona part va començar amb l’EFAC fent un pas endavant. Viladegut, als quatre minuts va obligar Jesús Unzué a lluir-se.

Finalment, els d’Ismael Mariani van recollir el premi al seu millor joc en el minut 72. Adri Fernández va anotar el primer gol i només dos minuts després Purti feia el 0-2 aprofitant els espais que va cedir el conjunt local al llançar-se a buscar l’empat.

A nou minuts per al final, Berlanga va retallar el desavantatge local en una de les primeres oportunitats clares del Sant Just, la qual cosa va animar els últims minuts del partit. Malgrat això, l’EFAC va continuar mostrant una excepcional serietat defensiva i va fer que l’últim gol quedés en anècdota.

El tècnic dels del Segrià, Ismael Mariani, va opinar després del duel que el seu equip va fer “el millor partit com a visitant, fins i tot de tota la temporada”. “Hem tingut gairebé un 80% de possessió”, va afegir. També va dir estar “molt satisfet” pels “tres punts davant del Sant Just, que se’ns van escapar contra el Muntanyesa”.