HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

Triomf davant del cuer

El Vila-sana va sumar els tres punts en un partit molt travat || Les del Pla d’Urgell deixen enrere dos jornades sense guanyar i es col·loquen sisenes

Maria Porta i Cata Flores, en una imatge d’arxiu.

El Vila-sana es va retrobar ahir amb el triomf al vèncer el cuer de l’OK Lliga femenina, el Cuencas Mineras d’Astúries, per 3-1. Les de Jordi Capdevila no van estar còmodes en cap moment sobre la pista, però van aconseguir tirar el partit endavant gràcies als gols de Regina Flix, Maria Porta i Cata Flores. Amb aquest triomf les del Pla d’Urgell deixen enrere dos jornades consecutives sense guanyar (van perdre contra el Girona i van empatar amb el Cerdanyola) i pugen a la sisena posició de la taula classificatòria. El Vila-sana va sortir millor a la pista i, en el minut 14, Regina Flix va col·locar l’1-0 al marcador. Tres minuts més tard, Maria Porta va ampliar l’avantatge amb el segon gol per al Vila-sana.

Poc després del retorn dels vestidors, la visitant Alba Garrote va retallar distàncies, però Cata Flores, aprofitant una falta directa, va sentenciar en el minut 37 amb el 3-1 definitiu.

vilanova i la geltrú

L’Alpicat va deixar escapar ahir a l’últim sospir la victòria davant del Vilanova, l’antepenúltim classificat, i cau a la quarta plaça del seu grup d’OK Lliga Plata.

Dos gols de Joan Ramon Serret al minut 7 van encarrilar el partit per als lleidatans. Tot i així, el visitant Aguilar va anotar dos gols més per empatar el matx. Matts Zilken va tornar a avançar els lleidatans a dos minuts del final, però els locals van respondre amb un gol de Bocchi que va significar el 3-3 definitiu.