SEGRE

DEPORTES_LUNES

Cardús conquereix el títol de Superpilot a Alcarràs

El pilot barceloní del Suzuki Grau Racing lleidatà va dominar la categoria Elit || La prova va reunir una quarantena de pilots

Ferran Cardús, durant una de les mànegues disputades ahir al Circuit d’Alcarràs.

Ferran Cardús, durant una de les mànegues disputades ahir al Circuit d’Alcarràs.JOEL MOLINA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ferran Cardús va confirmar els pronòstics i va encadenar la sisena victòria a la Copa Redd Michelin Ara Lleida 2019, la segona a l’especialitat de Flat Track, que es va disputar ahir al Circuit d’Alcarràs amb la participació d’una quarantena de pilots. El barceloní es va emportar la victòria davant de Gerard Bailo i del seu company al Suzuki Grau Racing Alejandro Rodriguez, que va completar el podi. Amb aquest nou triomf, Cardús aconsegueix de forma matemàtica el títol de campió del Superpilot de la categoria Elit quan encara falta una carrera, la que tindrà lloc el dia 15 de desembre al circuit d’Agramunt.

Per la seua banda, el pilot del Kawasaki Català Eric Reixach va guanyar a la categoria Open després d’una intensa lluita amb Eric Reverté, que al final es va haver de conformar amb el segon lloc, seguit del francès Arbel Loïc. Marco Morelli va ser el gran dominador de la categoria Funrace, on va guanyar les dos mànegues al davant de Max Sánchez i Marc Aguilar.

En Enduro Cros, el veterà Xavier Galindo va aconseguir la primera posició empatat amb Abel Clivillé, i Màrius Lita va ser tercer. Pel que fa a 85cc, Brian Uriarte no va donar opció i va guanyar seguit d’Uriel Hidalgo i Jordi Gaya, i Max Serra va guanyar en alevins, seguit de Cristian Lacueva i Adrián Molina.

tracking