El Pardinyes B pateix per guanyar l'Albesa

Un jugador del Pardinyes B i un de l’Albesa es disputen la pilota.

Un jugador del Pardinyes B i un de l’Albesa es disputen la pilota.CARLES MIRANDA

El Pardinyes B no va aconseguir fàcilment la victòria contra l’Albesa (3-2). Els visitants, molt crescuts, es van avançar al marcador en el minut 7 amb un gol d’Arnau, tot i que l’equip local va aconseguir remuntar i deixar el maracador 2-1 al final de la primera part.

A la segona part el Pardinyes B es va confiar amb el 3-1 en el minut 65 però l’Albesa va marcar el segon i els últims minuts es van omplir d’intensitat. L’Albesa hauria pogut marcar el gol de l’empat però la falta d’encert va deixar el resultat final en 3-2.

Victòria important del Pardinyes B, que es troba a tan sols dos punts de situar-se a la zona d’ascens de la Lliga.