SEGRE

DEPORTES_LUNES

L'AEM empata a Badalona contra el Seagull gràcies a un gol de Pixu a vint minuts del final

Empata a Badalona contra el Seagull gràcies a un gol de Pixu a vint minuts del final || Es rescabala, en un desplaçament complicat, de les dos últimes derrotes fora de casa i es referma a dalt

Iris talla una acció atacant del Seagull conduïda per Akane, autora del gol local.

Iris talla una acció atacant del Seagull conduïda per Akane, autora del gol local.ÁREA 11

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El bon moment que passa l’AEM ha fet efecte també a domicili. Les de Roger Lamesa portaven dos derrotes consecutives fora de casa, contra el Pozuelo i l’Alabès, i ahir van tornar a puntuar. El repte era complicat, ja que la visita al Seagull mai no se li havia donat bé a l’AEM. A més, l’equip badaloní venia de desbancar el líder de la competició, l’Osasuna, al seu propi camp. Però Pixu sempre apareix i el seu gol va tornar a significar punts per a un equip que es referma a la part alta i s’allunya encara més del descens.

L’AEM va lluitar el punt des del principi del partit. Va començar amb una pressió molt alta, intentant robar la pilota a l’àrea del Seagull. El quadre local, no obstant, va fer valer la qualitat de la plantilla i, especialment, la velocitat per les bandes, per apropiar-se d’aquesta manera de la pilota i del joc. Malgrat el constant perill generat, tanmateix, les badalonines no van saber concretar-ho en ocasions clares de gol. De fet, Noèlia únicament va tenir una intervenció, de molt mèrit, en un un contra un. Per la seua part, l’AEM també va tenir una gran ocasió en un córner amb molts rebots dins de l’àrea, però que cap lleidatana no va poder transformar en gol. Abans del descans, Inés va donar l’ensurt al xocar amb una rival i obrir-se una cella, fet pel qual va ser traslladada a l’hospital, on se li van aplicar tres punts de sutura.

La centrecampista lleidatana va xocar amb una rival, es va obrir una cella, i va ser traslladada a l’hospital

Ja a la segona part, la jugada embolicada que l’AEM no havia sabut resoldre al primer temps va tenir una rèplica exacta en el que va ser el gol del Seagull, obra d’Akane als quatre minuts de reprendre el joc. Els canvis que va efectuar Lamesa, especialment el de Barreira, van donar oxigen a un equip que el necessitava i que va passar a jugar amb una mica més de calma. Fruit d’això, va aconseguir empatar a l’equador d’aquest període. La mateixa Barreira rebia, combinava amb Iris, obria a la dreta per a Cris i la centrada d’aquesta la rematava Pixu amb l’esquerra. Un gol que val un punt.

Ara, l’AEM rebrà al Recasens l’Atlètic de Madrid B. El partit serà divendres a les 13.30.

Iris talla una acció atacant del Seagull conduïda per Akane, autora del gol local.

Iris talla una acció atacant del Seagull conduïda per Akane, autora del gol local.ÁREA 11

tracking