Varilla, del Tamarit, lluita per la pilota amb un jugador rival.

Varilla, del Tamarit, lluita per la pilota amb un jugador rival.ALBA RIVERA

El Tamarit va tornar amb un punt a la motxilla (1-1). Un premi gens menyspreable si es té en compte com va ser el partit.

Va començar molt bé el Tamarit, prenent el control del partit. Els de la Llitera buscaven marcar i ho van aconseguir en el minut 29 quan van aprofitar un mal refús local per enviar la pilota al fons de la porteria. Poc després del 0-1, el Tamarit va patir la primera clatellada. Casals es va lesionar i va obligar a realitzar el primer canvi donant entrada a Bernadó.

A la segona part Bernádó va ser expulsat en dos minuts i l’equip es va quedar amb 10. El San Juan va aconseguir superar la defensa per posar l’1-1 al marcador.

El Binèfar no va poder donar la sorpresa davant del líder, el Terol, contra el qual va caure per la mínima al Nuevo los Olmos. El Binèfar va competir sense por contra els turolencs i es va arribar al descans 0-0. Però el cansament en la part final del partit va condemnar els locals a encaixar el 0-1 que trenca la dinàmica de dos partits consecutius sumant de l’equip celeste.