Victòria d'un Tàrrega superior

Els homes d’Edu Berrocal van endur-se tres punts importants que els allunyen del descens contra un rival directe, el Catllar || Sergi va inaugurar el marcador, Joni va fer el 2-0 i Omar va sentenciar

El Tàrrega va aconseguir a casa davant del Catllar una important i contundent victòria que l’allunya de la zona de descens.XAVIER SANTESMASSES

El Tàrrega, després de dos setmanes sense puntuar, va aconseguir una important victòria a casa en el duel amb el Catllar, en què els locals es van mostrar superiors a un rival directe per la lluita per eludir la zona de descens (3-1). L’equip dirigit per Edu Berrocal afrontava el partit amb les baixes importants del lateral Salinas i els seus dos porters, Oliveros i Albert Pont. D’aquesta manera, va ser el juvenil Cepero el que es va posar sota pals i va demostrar, com ja havia apuntat en el debut al camp del Valls la jornada anterior, les seues qualitats com a porter.

El partit va començar amb domini local i amb tímides aproximacions a l’àrea visitant. A poc a poc, els blaugranes van anar augmentant el perill en les accions ofensives fins que, al minut 32, va arribar el primer gol del partit, obra de Sergi. Sense gairebé temps perquè el Catllar reaccionés, va arribar el segon gol del Tàrrega per mitjà de Joni. Els locals van tenir alguna ocasió clara per anar-se’n al descans amb un parell de gols més d’avantatge (42’ i 44’), però els va faltar encert en la rematada final.

A la segona part, el Catllar va millorar la imatge i va buscar escurçar distàncies, però va topar amb una línia defensiva ben organitzada i amb un inspirat Cepero. Al minut 60, Campanera va evitar el 3-0 de Joni i, deu minuts més tard, el Tàrrega va reclamar un penal sobre Alberto que el col·legiat no va considerar com a tal. Tanmateix, sí que va assenyalar una pena màxima en contra dels locals, que va transformar Prades (79’). Finalment, al minut 85, Omar va rubricar una gran jugada col·lectiva i va marcar des de fora de l’àrea el 3-1 definitiu.

“Ens hem retrobat amb la victòria i les bones sensacions”

L’entrenador del Tàrrega, Edu Berrocal, es va mostrar molt satisfet per la victòria contra el Catllar ja que “tots els partit són importants, però al llarg de la temporada n’hi ha alguns clau que marquen l’esdevenir d’un equip, i aquest n’era un”. Per al tècnic local, “era important retrobar-nos amb la victòria i les bones sencaciones i hem aconseguit tots dos objectius”.