SEGRE

FUTBOL TRIBUNALS

El jutge obre sumari per agressió sexual contra Santi Mina i Goldar

Jugadors del Celta i Nàstic, respectivament

Santi Mina, durant un partit amb el Celta.

Santi Mina, durant un partit amb el Celta.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Jutjat d’Instrucció número 1 de Vera, a Almeria, ha acordat incoar sumari per un presumpte cas d’agressió sexual contra els futbolistes Santi Mina, actualment al Celta de Vigo, i David Goldar, del Nàstic de Tarragona, per presumptes abusos a una jove, que haurien ocorregut a Mojácar, també una localitat d’Almeria.

Fonts del Tribunal Superior de Justícia d’Almeria (TSJA) van informar d’aquesta mesura acordada per la jutge el passat 22 de novembre a petició de la Fiscalia d’Almeria, per bé que no s’ha dictat encara una ordre de processament, i contra la qual caben recursos de reforma davant de la mateixa instructora i d’apel·lació davant de l’Audiència.

Els fets denunciats haurien ocorregut el juny del 2017, a la localitat de Mojácar, a Almeria

Mina va ser detingut a mitjans de juny del 2017 a Mojácar i després de passar a disposició del jutjat va quedar en llibertat sense fiança i sense que s’adoptés sobre ell cap mesura cautelar. David Goldar, per la seua part, també va declarar davant del jutge i igualment en qualitat d’investigat, tot i que encara no s’ha determinat si com a presumpte col·laborador del delicte que s’imputa a Mina o per omissió del deure de socors.

També van testificar davant del jutge la jove denunciant i una amiga d’aquesta, quedant pendent la pràctica de proves de l’ADN, entre d’altres.

La denúncia es va produir després que la presumpta víctima passés la nit amb Goldar, en un local de lleure de Mojácar i marxés voluntàriament amb ell a una caravana. En aquell moment, a l’interior del vehicle, Santi Mina va aparèixer nu i hauria efectuat tocaments a la dona en presència del seu amic. Després de ser denunciat, el davanter gallec va ser retingut al calabós de la Guàrdia Civil de Garrucha (Almeria).

tracking