SEGRE

FUTBOL TRIBUNALS

Demanen 21.000 € per suposada agressió de Rubiales a una dona

Denunciat per una arquitecta que va dirigir obres a casa seua

Luis Rubiales.

Luis Rubiales.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fiscalia acusa el president de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, d’un delicte de lesions sobre una dona a qui –segons l’acusació– va agredir a la plaça de l’Ajuntament de València el mes de juliol del 2017 i que hauria d’indemnitzar amb 21.000 euros. A més, l’acusació pública demana que Rubiales pagui una multa de 2.400 € per sacsejar i empènyer Yasmina E.S., una arquitecta amb qui havia mantingut una relació professional que va derivar en enfrontaments i a qui va causar dolors cervicals i seqüeles psicològiques, va informar la Fiscalia.

Tots dos van mantenir un contenciós arran d’una denúncia que la dona va presentar contra Rubiales per haver volgut pagar-li obres al seu domicili a la capital valenciana amb fons del sindicat Associació de Futbolistes Espanyols (AFE), quan Rubiales estava al capdavant.

L’enfrontament físic, sempre segons el fiscal, va tenir lloc el 19 de juliol del 2017, quan l’acusat “caminava per la plaça de l’Ajuntament de València i va ser abordat per Yasmina E.S., amb qui havia mantingut una relació professional que va generar entre els dos una sèrie de desavinences no resoltes”. La trobada va derivar en “una breu i tensa conversa que va degenerar en discussió, en el curs de la qual l’acusat, que anava a abandonar el lloc en un taxi que havia parat davant de la conducta agressiva de Yasmina, va empènyer aquesta violentament en diverses ocasions, la va agafar del braç i la va sacsejar amb força, i després se’n va anar immediatament en el referit vehicle”.

tracking