SEGRE

FUTBOL GUARDONS

Gerard Piqué: “El futbol és la meua prioritat”

Elegit millor jugador català de l’any, nega estar distret per la Copa Davis

Jordi Esteve, Joan Oriol i Raúl Fuster, la representació del Lleida Esportiu a la Gala.

Jordi Esteve, Joan Oriol i Raúl Fuster, la representació del Lleida Esportiu a la Gala.FCF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard Piqué va defensar el compromís amb el FC Barcelona i va negar que hagués estat distret per l’organització de la Copa Davis. Així ho va assegurar ahir a la vuitena edició de la Gala de les Estrelles, que organitza la Federació Catalana de Futbol (FCF), en la qual va recollir el premi a millor jugador de l’any, mentre que el de la millor jugadora va ser per a Aitana Bonmatí, també del FC Barcelona. “Estic molt orgullós de tornar a ser aquí i de guanyar aquest premi. Sense els meus companys no seria qui sóc actualment”, va dir Piqué, i va afegir que “malgrat que sembla que pugui estar distret per la Copa Davis, estic molt concentrat en el futbol, que és la meua prioritat. He demostrat durant molts anys el meu compromís i carinyo cap a aquesta samarreta”. Sobre el seu futur va assenyalar que “el dia que no pugui jugar aquí ho deixaré, però mentre tingui forces continuaré al club dels meus somnis. Cada vegada que trepitjo el Camp Nou és un somni fet realitat”.

El Lleida Esportiu va estar representat per Jordi Esteve, Raúl Fuster i Joan Oriol, candidat al millor gol de l’any pel que va marcar al Mini davant del Barça B. Però el premi va ser per a Guillem Naranjo, pel que va marcar amb el Juvenil de la Damm a l’At. Segre.

Xavier Estrada, premiat com el millor àrbitre i Joan Oriol va ser finalista al millor gol de l’any

El lleidatà Xavier Estrada Fernández va recollir el premi al millor àrbitre, guardó que rebia per sisena vegada. “M’agafo aquest premi com un regal”, va valorar.

Com a jugadors amb més projecció van ser premiats Laia Alexandri i Riqui Puig; el millor entrenador va ser Pep Guardiola; els màxims golejadors Alèxia Putellas i Gerard Deulofeu; en futbol sala van ser premiats Didac Plana, Berta Velasco i Clàudia Pons i els premis del jurat van ser per a l’RCD Espanyol i Alfons Álvarez Izquierdo.

Jordi Esteve, Joan Oriol i Raúl Fuster, la representació del Lleida Esportiu a la Gala.

Jordi Esteve, Joan Oriol i Raúl Fuster, la representació del Lleida Esportiu a la Gala.FCF

tracking