SEGRE

Aquests són els preus per al Lleida - Espanyol de Copa del Rei

L'entrada serà gratuïta per als socis amb més d'un any d'antiguitat i anirà fins als 45 euros per al públic general

Una vista del Camp d'Esports

Una vista del Camp d'EsportsSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu ha fet públics avui els preus de les entrades per al partit de Copa contra l'Espanyol del proper dijous 19 de desembre a les 19 hores al Camp d'Esports. Les entrades, que els socis podran començar a retirar a partir de l'11 de desembre, aniran dels 5 als 45 euros, i seran gratuïtes per als socis que tinguin més d'un any d'antiguitat. Aquests socis hauran de retirar l'entrada a les taquilles del Camp d'Esports a partir de l'11 de desembre i fins el dissabte 14.

Els nous socis del club tindran un descompte en l'entrada del partit, amb preus que aniran dels 5 euros als Gols als 10 i 15 euros a Lateral i Tribuna respectivament. A més, tots els socis tindran accés a poder adquirir entrades addicionals, que aniran dels 10 euros de Gol als 15 i 25 euros de Lateral i Tribuna. 

D'altra banda, el públic general podrà adquirir les entrades a partir del dilluns 16 de desembre amb preus que aniran dels 20 euros a Gol, 25 a Lateral i 35 a Tribuna. 

Qui vulgui adquirir les entrades el mateix dia de partit, les trobarà a 45 euros per a Tribuna, 35 a Lateral i 25 a Gol. 

tracking