SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Barça blinda Ansu Fati

Amb un contracte fins al 2022, ampliable a dos anys més i la clàusula passa de 100 a 170 milions || Serà de 400 amb el seu primer contracte professional

Ansu Fati, ahir després de la firma de la renovació, amb el lleidatà Jaume Planes, el primer a l’esquerra.

Ansu Fati, ahir després de la firma de la renovació, amb el lleidatà Jaume Planes, el primer a l’esquerra.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barcelona ha blindat el seu crac del futur, Ansu Fati, de 17 anys. El club va anunciar ahir la millora i ampliació del contracte, que va firmar fins al juny del 2022, ampliable a dos temporades més, amb una clàusula de rescissió que passa de 100 a 170 milions d’euros i que augmentarà a 400 milions d’euros quan el jugador firmi un contracte professional.

La progressió del jove jugador ha estat meteòrica i aquesta temporada ja va debutar, i va marcar, amb el primer equip. Va arribar a la Masia el 2012 i des d’aleshores ha trencat diferents registres. Es va convertir en el jugador més jove de la història del Barça a marcar un gol a la Lliga (16 anys i 304 dies), va ser el blaugrana més jove a ser titular al Camp Nou i a jugar un partit de la Lliga de Campions.

Ansu Fati va valorar el paper de la Masia, “la millor escola del món. Em van ajudar en tot des del primer dia que vaig arribar i estic molt agraït a la gent que hi treballa. Tothom és espectacular”, va assegurar. “A partir d’ara he de continuar treballant més que mai per poder tenir oportunitats i continuar gaudint. Totes les altres coses ja arribaran”, va destacar el jugador en declaracions el club.

tracking