SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ FEMENINA

L'AEM ja cobreix amb Cudós Consultors el 80% de despeses

L’equip lluirà el logo de la firma als pantalons i busca un espònsor principal

Paco Cerdà, Carlos Sisteré, Hisui Haza, Toni Cudós, Vanesa Núñez i Sergio González.

Paco Cerdà, Carlos Sisteré, Hisui Haza, Toni Cudós, Vanesa Núñez i Sergio González.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cudós Consultors, empresa de serveis fundada el 1966 i especialitzada en l’àmbit fiscal, laboral, jurídic i de gestoria s’ha incorporat com a patrocinador de l’AEM, equip que aquesta temporada ha debutat a la Segona divisió del futbol femení. El logo de la firma lluirà als pantalons de l’equip a partir del duel que jugaran demà contra l’At. Madrid B i, amb la seua entrada en el projecte, el club té cobert el “80 per cent del pressupost”, que ascendeix a 190.000 euros, segons va explicar durant l’acte de presentació el president de l’entitat, Carlos Sisteré.

“Estem molt feliços de tenir el suport d’una empresa com Cudós, que ajuda a consolidar el projecte esportiu, perquè econòmicament suposa un gran esforç per a l’entitat”, va explicar Sisteré, que no va voler revelar la quantia de l’aportació. Va afegir que el club està centrat ara a trobar un patrocinador principal que aporti el seu nom a la samarreta i va anunciar que “estem a prop de tenir un acord tancat”.

Toni Cudós, per la seua part, va recordar que la seua firma ha col·laborat en diversos projectes d’esport femení i va dir que estava “orgullós de participar-hi. Espero que siguem l’avançada en aquest camp, perquè les entitats públiques no poden suportar tota la càrrega”. Sergio González, regidor d’Esports, va agrair l’esforç perquè “sense aquest tipus de suports és difícil tirar endavant els projectes” i va animar altres empreses a col·laborar-hi. El diputat Paco Cerdà, per la seua banda, va recordar que donar suport a l’esport “té un retorn” per a les empreses. La capitana de l’equip, Vanesa Núñez Pixu, que va assistir a l’acte de presentació amb la japonesa Hisui Haza, va agrair el suport i va animar els aficionats de Lleida a anar demà a l’encontre que jugaran amb l’At. Madrid B.

Va celebrar que “en els quinze anys que fa que jugo a l’AEM el creixement ha estat molt notori. Només cal veure que aquesta temporada el club té vuit equips femenins”.

Va recordar que, encara que són a la zona alta, “l’objectiu és la permanència”, i va tenir un emocionat record per a Dani Rodrigo: “Estaria molt orgullós del que estem aconseguint. Tant de bo ho pogués disfrutar amb nosaltres.”

tracking