SEGRE

AUTOMOBILISME COMPETICIÓ

Les 4 Hores de Lleida reuneixen aquest cap de setmana 66 pilots

Activitat solidària amb La Marató de TV3

Un moment de la presentació de la prova.

Un moment de la presentació de la prova.JCMC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Circuit de Lleida acollirà aquest cap de setmana les 4 Hores de Lleida, competició de resistència que celebrarà la vintena edició i que, un any més, té un vessant solidari, ja que forma part de les activitats que col·laboren amb La Marató de TV3, que aquest any té com a objectiu recaptar fons per a la investigació i la lluita contra les malalties minoritàries.

“És l’última prova de l’any i reuneix campions de diferents especialitats automobilístiques”, va explicar ahir durant la presentació de la prova Miquel Rosell, president de l’Escuderia Lleida. A la presentació va assistir també el regidor d’Esports, Sergio González; el representant territorial d’Esports de la Generalitat, Joan Segura; el diputat Paco Cerdà i David Domingo, director de carrera. Per a aquesta edició s’hi han inscrit 24 equips, que poden estar formats per un màxim de quatre pilots cada un, per a un total de 66 pilots.

La prova, que compleix 20 anys, compta en aquesta edició amb un 35% de participants lleidatans

La prova es desenvoluparà al llarg de dos dies. Dissabte, dia 7, es portaran a terme les verificacions i els entrenaments lliures i oficials, i diumenge se celebraran les 4 Hores des de les 10.00 i fins a les 14.00. El preu de les entrades és de 10 euros en cada jornada, tot i que pot adquirir-se un abonament també per 10 euros.

David Domingo va destacar que “aquesta és l’edició en la qual hi ha un nombre més alt de participants lleidatans. Deu dels 24 equips són de Lleida i nou, de l’Escuderia Lleida. Això suposa un 35 per cent, quan cada any la participació lleidatana oscil·la entre el 20 i el 25%”, va explicar.

El Circuit de Lleida ha començat a reformar-se recentment, dins d’un pla a cinc anys vista i que compta amb un pressupost de 60.000 euros.

tracking