SEGRE

BÀSQUET EUROCUP FEMENINA

El Cadí s'enfrontarà al Hema belga a la primera ronda

L’anada serà el dia 19 al Palau i la tornada a Sint-Katelijne-Waver el 9 de gener

El Cadí la Seu va segellar la classificació dimecres al guanyar a la pista del Pécs hongarès.

El Cadí la Seu va segellar la classificació dimecres al guanyar a la pista del Pécs hongarès.FIBA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu s’enfrontarà al Basket Hema belga a la primera ronda de l’EuroCup Femenina, després que ahir es completés la fase de grups. El partit d’anada es disputarà al Palau d’Esports el dia 19 d’aquest mes i la tornada a Sint-Katelijne-Waver, a prop d’Anvers, el 9 de gener. Les de l’Alt Urgell, que van acabar segones de grup al guanyar dimecres a la pista del Pécs (55-71) van conèixer el rival en ple viatge de tornada des d’Hongria i van tenir la sort d’evitar a l’encreuament l’Enisey Krasnoyarsk, un equip de Sibèria. Una cistella a l’últim instant per al Hema al partit d’ahir contra el Herner alemany (73-64) va fer que les belgues superessin per només un punt l’average general de les russes i quedessin aparellades amb les lleidatanes. En el cas de superar aquesta eliminatòria, el Cadí disputaria la següent ronda de la competició amb el Landes francès, exempt després d’acabar primer del grup de les lleidatanes amb un balanç de sis victòries i cap derrota.

El Basket Hema SKW ha estat segon del seu grup amb un balanç de quatre victòries i dos derrotes, i ha guanyat tres dels partits a la seua pista. Els seus rivals han estat l’Szekszárd hongarès, que va acabar campió, i els equips alemanys del Keltern i Herner, tots dos eliminats. La jugadora estrella és Billie Massey, una ala pivot de només 19 anys que ha acabat la fase de grups amb 12,5 punts i 16,8 rebots per partit. La seua germana bessona Becky és una altra de les destacades, amb 13,7 punts i 6 rebots per partit, així com Lut de Meyer, una escorta amb 12,6 punts de mitjana. El rival de les lleidatanes és actualment segon a la lliga belga amb un balanç de nou victòries i dos derrotes.

Una vegada completada la fase de grups de l’EuroCup, les lleidatanes començaran a preparar avui el duel de demà contra el València (20.00). El Cadí va arribar ahir a la nit a la Seu després d’un llarg viatge des de la ciutat hongaresa de Pécs. Tanmateix, les valencianes tindran encara menys temps de descans, ja que van tancar ahir la fase de grups amb una victòria a la pista del Namur belga (45-50). Encadenaran dos partits en menys de 48 hores.

tracking