SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Hazard i Marcelo, baixes del Madrid per al clàssic

Bale, amb un edema muscular, és dubte per al duel del dia 18 al Camp Nou

El blaugrana Ansu Fati, durant l’entrenament d’ahir a la Ciutat Esportiva.

El blaugrana Ansu Fati, durant l’entrenament d’ahir a la Ciutat Esportiva.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Eden Hazard es perdrà el clàssic del dia 18 entre el Barcelona i el Madrid, després que noves proves revelessin ahir que té una microfissura incompleta externa a la cama dreta, per la qual cosa estarà entre quatre i sis setmanes de baixa. A més, a Marcelo se li va diagnosticar també ahir una lesió muscular al soli de la cama esquerra i estarà inactiu tres setmanes. Per la seua banda, Gareth Bale no jugarà el duel amb l’Espanyol ni amb el Bruges a causa d’un edema al bíceps femoral esquerre del qual mirarà de recuperar-se per estar disponible per al clàssic. Tres baixes que s’uneixen a les de James, Lucas Vázquez i Asensio. L’objectiu de Marcelo i Hazard serà arribar a la Supercopa, que es disputarà a l’Aràbia Saudita estrenant format de final a quatre, en la qual el Madrid debutarà el 8 de gener contra el València.

Per la seua part, a l’entrenament del Barça d’ahir a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, la plantilla del primer equip blaugrana va felicitar Ansu Fati per la renovació i millora del contracte, que es va fer oficial dimecres. Abans de l’inici de la sessió, els jugadors van aplaudir el juvenil per aquesta nova etapa que li brinda el club.

El del planter va ser aplaudit pels companys del Barça després de la renovació de contracte

El Barça prepara el matx amb el Mallorca, corresponent a la setzena jornada de Lliga, que es jugarà al Camp Nou demà a les 21.00 hores. Valverde va comptar amb tots els disponibles després que alguns tinguessin permís per absentar-se a la sessió de dimecres. Semedo, Dembélé i Jordi Alba segueixen el procés de recuperació de les respectives lesions.

tracking