SEGRE

MOTOR COMPETICIÓ

Jordi Esteve i Enric Martí partiran el dia 31 a l'Aràbia

La Paeria va rebre ahir els 2 dakarians

Enric Martí i Jordi Esteve, van ser rebuts ahir a la Paeria. A la dreta, amb el camió que conduiran al Dakar.

Enric Martí i Jordi Esteve, van ser rebuts ahir a la Paeria. A la dreta, amb el camió que conduiran al Dakar.AJUNTAMENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jordi Esteve i Enric Martí, els dos lleidatans que competiran a la pròxima edició del Dakar amb un camió, partiran cap a l’Aràbia Saudita, escenari de la prova per primera vegada, el pròxim dia 31 d’aquest mes. Esteve i Martí van ser rebuts ahir pel regidor d’Esports de la Paeria de Lleida, Sergio González, amb el qual van acordar que portaran el logotip de la ciutat al camió.

“Agraïm a la Paeria que s’hagi interessat pel nostre projecte. És important per a nosaltres portar el nom de Lleida”, va explicar Jordi Esteve, pilot del camió. En aquest mateix equip, en el qual participen tres camions, hi haurà un altre lleidatà, Ramón Maria Invernón, copilot al vehicle que pilota Rafa Tibau, el cap visible de l’equip.

Enric Martí, per la seua part, va recordar que, malgrat que tots dos tenen experiència al Dakar, com a pilots de motos, “tot és nou ara. És un país nou, vam competir en una modalitat nova, encara que el Jordi sí que hi ha participat com a copilot, i ho afrontem amb molta il·lusió. Som el primer equip de Lleida que participa en la modalitat de camions i acabar ja seria una victòria”, va afegir.

Encara que ells no sortiran fins al dia 31, el camió va arribar aquesta setmana a Marsella, on tots els vehicles embarquen cap a la ciutat de Jiddah, a l’Aràbia Saudita. Tots dos han aprofitat aquests últims dies per entrenar-se amb el camió i fer pràctiques de canvis de rodes i altres problemes que puguin tenir.

Jordi Esteve, de 52 anys, va participar com a pilot de motos en les edicions del 2002, 2003 i 2004 i va ser copilot en un camió a la del 2014. Per la seua banda, Enric Martí, de 47 anys, també ha participat en el Dakar com a pilot de motos. Ho va fer a les edicions del 2014 i 2016, les dos a Sud-amèrica.

Enric Martí i Jordi Esteve, van ser rebuts ahir a la Paeria. A la dreta, amb el camió que conduiran al Dakar.

Enric Martí i Jordi Esteve, van ser rebuts ahir a la Paeria. A la dreta, amb el camió que conduiran al Dakar.AJUNTAMENT

tracking