SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

La Copa, gratis per a socis fidels

El Lleida regala les entrades del duel amb l’Espanyol als abonats amb dos o més temporades d’antiguitat || Els d’aquesta temporada pagaran 15 € i el públic en general, entre 35 i 45 euros

Cartell promocional.

Cartell promocional.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida posarà a la venda dimecres que ve, dia 11, les entrades per al partit de la Copa del Rei que jugarà, el dia 19, amb l’Espanyol (19.00). El club ha volgut premiar els abonats més fidels, que podran veure el duel gratis, mentre que per als abonats nous d’aquesta temporada i públic en general ha establert diverses escales, amb preus que oscil·len entre els 15 i els 45 euros.

Tots els abonats que el club considera de “pedra picada”, els que la temporada passada van renovar l’abonament i que, per tant, porten dos o més temporades com a abonats, tenen el partit inclòs a l’abonament de temporada. Atès que per a aquest encontre els carnets d’abonats no són vàlids, hauran de recollir l’entrada a les taquilles del club, entre el dimecres 11 i el dissabte dia 14. L’entrada serà per a la mateixa localitat que ocupa com a abonat.

Per als que no hagin comprat entrades abans, les taquilles estaran obertes a partir de les 17.00 hores

Pel que fa als abonats nous d’aquesta temporada, el club els ofereix preus econòmics. La localitat de Tribuna costarà 15 euros, la de Lateral 10 i la de Gol i Grada d’Animació, 5. Per recollir les entrades disposen del mateix termini, de l’11 al 14. Totes les localitats d’abonats que no s’hagin retirat el dissabte 14 es posaran a la venda a partir del dilluns 16 per a públic en general.

A més, tots els abonats podran retirar tantes entrades addicionals anticipades com desitgin, un preu més favorable. Les localitats de Tribuna costaran en aquest cas 25 euros, per 15 les de Lateral i 10 les de Gol. Els terminis de retirada són els mateixos, fins al dissabte 14.

El públic en general podrà adquirir entrades en venda anticipada a partir del dilluns 16. En aquest cas, les localitats de Tribuna costaran 35 euros, les de Lateral valdran 25 i les de Gol, 20 euros. L’últim dia per comprar localitats en venda anticipada serà el dimecres dia 18. Els horaris de taquilla seran de 16.30 a 20.00 entre setmana i de 10.00 a 14.00 dissabte.

Si encara queden entrades a la venda, el mateix dia de partit es podran adquirir a 45 euros les localitats de Tribuna, 35 euros les de Lateral i 25 les de Gol. En tots els casos, els nens i nenes de fins a 10 anys tenen entrada gratis.

El club també ha reservat sis-centes localitats per a seguidors de l’Espanyol, entre els quals els membres de les penyes de Lleida, Urgell-Segarra i Pla d’Urgell. Tots ells estaran ubicats al Gol Sud.

El Lleida triplicarà el dispositiu de seguretat que hi ha habitualment a un partit de Lliga i, després de la reunió mantinguda ahir a la seu de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), a la qual va assistir el president Albert Esteve, es va acordar que el dispositiu l’integraran més d’un centenar de persones, entre l’empresa de seguretat del club i els cossos de seguretat local i dels Mossos d’Esquadra.

Davant de la previsió d’una nombrosa afluència de públic, al club també obrirà en aquesta ocasió més portes d’accés de les habituals.

Per evitar aglomeracions a les portes, el Lleida recomana als abonats i públic en general que comprin les localitats els dies previs, que es desplacin a l’estadi en transport públic i arribar-hi amb prou antelació.

Per a les persones que hagin de comprar les entrades el mateix dia de l’encontre, les taquilles estaran obertes a les 17.00, dos hores abans del partit.

L’entrada de Tribuna per a socis i públic en general es farà pels accessos 1 (Fleming) i 4 (velòdrom), a Lateral s’accedirà per la porta 7 Antoni Palau (Fleming) i els accessos 7-B i 7-C (avinguda Navarra). L’entrada a Gol Nord serà pels accessos 5 i 12 (avinguda Navarra amb Gol Nord, al costat del velòdrom). Tots els accessos estaran oberts a les 17.30.

L’afició de l’Espanyol, per la seua banda, serà al Gol Sud i l’únic accés serà la porta 6, que dóna accés directe a aquesta zona. Mitjans de comunicació i personalitats acreditades accediran a l’estadi per la porta número 34.

Cartell promocional.

Cartell promocional.JORDI ECHEVARRIA

tracking