SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Guàrdia: “Li dediquem la victòria a Serna”

El tècnic interí, feliç pel resultat || “Els he dit als jugadors que en gaudeixin”

Santa Ana porta la pilota davant del dominicà Joel Hernández, en una acció del partit d’ahir.

Santa Ana porta la pilota davant del dominicà Joel Hernández, en una acció del partit d’ahir.POL PUERTAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un partit, una victòria. Aquesta serà l’estadística del tècnic Jordi Guàrdia, que es va fer càrrec de l’equip dimecres quan el club va destituir Jorge Serna, i el deixarà amb un triomf més a la classificació a l’entrenador que es farà càrrec del grup aquesta setmana que ve. “Estem contents per la victòria, que l’hi dediquem a Jorge Serna. En aquest duel han sortit moltes coses del bàsquet que té ell”, va explicar després del matx.

Va admetre que el grup “estem de duel. Quan perds el primer entrenador, perds un amic. És la persona amb qui comparteixes moltes coses i amb qui parles cada dia. A nivell personal estic molt content perquè tenia ganes d’ajudar que l’equip guanyés”.

Respecte a com va plantejar l’encontre als jugadors, va explicar que “hem parlat molt sobre com afrontar el partit. Hem incidit que tots estem fent el que ens agrada. Per tant, havien de sortir a disfrutar, a lluitar per cada pilota, a connectar amb el públic... era qüestió de posar el focus no tant en el resultat i sí en el que estem fent”, va valorar el tècnic.

Del duel va dir que “a la primera meitat ha dominat la part més ofensiva dels dos equips. En defensa hem regalat algunes segones accions. Després, a la segona part, hem sortit més durs i a l’últim quart hem sabut administrar l’avantatge. Fins i tot quan ells s’han posat a només quatre punts hem estat tranquils i hem tornat a ampliar la diferència”, va explicar.

Per la seua part, Javier Llorente, entrenador del Marín, va dir que “a la primera part ens hem equivocat molt. No hem sabut aprofitar els dubtes que han tingut”.

tracking