SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

“Leo no es retira demà”

Valverde considera un procés natural que Messi pensi en la retirada i es considera afortunat per entrenar-lo || El Barcelona rep avui el Mallorca

Ernesto Valverde, durant la compareixença d’ahir davant els mitjans de comunicació.

Ernesto Valverde, durant la compareixença d’ahir davant els mitjans de comunicació.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del FC Barcelona, Ernesto Valverde, va qualificar com a “natural” que Leo Messi estigui pensant en la retirada i que es considera un privilegiat per haver-lo entrenat. El Barça defensa avui el liderat al Camp Nou davant del Mallorca (21.00). “Em sembla una cosa natural, normal. Leo té 32 anys i no es retirarà demà, però és una cosa que és allà. Quan un jugador passa dels 30 ho veu més a prop que quan ets al principi de la teua carrera. No significa que hagi de ser ara ni d’aquí a tres dies”, va dir, a la qual cosa va afegir que es considera un privilegiat per haver entrenat un jugador històric com Messi. “Un n’és conscient, però el dia a dia no et deixa gaudir-ne del tot. Sóc conscient que tinc la sort de poder dir que he entrenat Leo. De la mateixa manera que els grans parlen de Di Stéfano, nosaltres hem estat en l’època de Messi, i n’hem gaudit més de prop. La foto amb les sis Pilotes d’Or. Això dóna idea de qui és el que hi ha darrere.”

Va valorar la temporada de Ter Stegen, amb un nivell “altíssim” pel que “para”, “genera” i “transmet” amb la sortida de pilota, així com per les dos parades salvadores amb l’Atlètic. “Piqué? Està bé, només era un cop”, va afegir. D’altra banda, el president Bartomeu confessa en una entrevista a Catalunya Ràdio, que s’emet avui, que “estem preocupats per quan es retiri Messi”.

Valverde no va dubtar que el dia 18 es jugarà el clàssic al Camp Nou: “Estic convençut que es jugarà i sense cap problema”, però va advertir que abans han d’afrontar dos partits de Lliga i el de la Lliga de Campions a Milà.

tracking